Kontor/Administration

2018-10-12

Dansktalande kundservice för rekrytering

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en serviceinriktad och kundorienterad person som dessutom är flytande i danska? Se hit, vi kanske har dina nya drömtjänst!

   Just nu söker vi flera dansktalande kundservicemedarbetare för rekrytering hos våra kunder i Stockholm. Vi söker därför dig som är flytande i danska i tal och skrift och som har tidigare erfarenhet av en serviceinriktad roll. Våra kunder sitter i centrala Stockholm.

   Att arbeta som kundservicemedarbetare hos våra kunder är ett varierande och roligt jobb. Det är inte en klassisk kundtjänst utan du arbetar även med orderhantering, reklamationer, beställningar, krediteringar med mera. Du tillhör oftast ett nordiskt team där dina kollegor är inriktade mot flera olika länder inom norden. Det är en social roll där du har mycket kontakt med olika funktioner på arbetsplatsen och även med externa kunder och leverantörer. Stor vikt läggs på dina danska kunskaper. Det räcker inte med att du har arbetat mot danska kunder utan du måste även kunna tala och skriva danska. Vi ser även att du har erfarenhet av någon form av serviceintrikat arbete. Det kan vara inom kundtjänst, administration, som koordinator eller inom butik med mera.

   För rollen som dansk kundtjänstmedarbetare har vi följande krav:

   • Du talar och skriver flytande danska
   • Du har tidigare erfarenhet av kundservice
   • Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta administrativt
   • Meriterande om du har tidigare arbetat i något affärssystem

   Om du efter att ha läst den här annonsen känner dig redo för nya utmaningar så tveka inte att skicka in en ansökning redan idag. Denna annons är generell och vi söker kandidater för kommande uppdrag/rekryteringar hos våra kunder. Vi ser fram emot din ansökan

   Placera Personal som rekryteringspartner
   Placera Personal är en av branschens mest erfarna och betrodda rekryterings- och konsultuthyrningsföretag, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster samt har också specialistkompetens inom rekrytering på chefsnivå.

   Vi är en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Placera Personals positiva företagskultur bidrar till att medarbetare stannar länge hos oss, vilket är en framgångsfaktorer som långsiktig samarbetspartner till våra kunder och en trygghet för dig som kandidat.