Kontor/Administration

2021-03-29

Dansktalande kundtjänstmedarbetare till företag i Kista

Stockholms län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en dansktalande kundtjänstmedarbetare som gillar varierande arbetsuppgifter? Är du dessutom tillgänglig omgående? Då borde du läsa vidare :)

   Nu söker vi dig som är en stjärna på kundtjänst och som dessutom kan flytande danska i tal och skrift.

   Tjänsten
   I rollen som dansktalande kundservicemedarbetare ingår du i ett nordiskt team. Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är bland annat att ta emot främst mail men även vissa samtal från kunder. Du supportar kunderna i olika frågor de har och tar emot beställningar. Utifrån beställningen skapar du en order som du lägger in i systemet. I rollen ingår det även viss retur- och reklamationshantering. Eftersom du ansvarar för de danska kunderna så blir därför det danska språket av stor vikt. Du ska kunna flytande danska i tal och skrift.
   Tjänsten är på heltid (40h/v) med start omgående. Det är ett konsultuppdrag där du blir anställd av oss på The Place. Uppdraget är på ca 4 månader med mycket goda möjligheter till förlängning.

   Kvalifikationer
   För att passa in i denna roll söker vi dig med följande bakgrund

   • Några års erfarenhet som kundservicemedarbetare
   • Du har flytande kunskaper i danska i tal och skrift
   • Du har god systemvana och kunskaper i Officepaketet


   Personligt
   För denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är serviceinriktad, orädd och driven. Du trivs bra i en roll där det är en mix av både kunddialog och administration. Din samarbetsförmåga är mycket god och du stöttar gärna upp dina kollegor likväl som du inte är rädd för att be om hjälp om det är något som du inte förstår. Vidare är du ansvarstagande och ser till så att dina arbetsuppgifter inte blir liggandes. Du är också strukturerad och bidrar till ett positivt klimat.


   Arbetstid/Varaktighet
   Heltid (40h/v)
   Start: Omgående
   Uppdragslängd: 4 månader med mycket goda möjligheter till förlängning
   Placering: Kista

   The Place – Where happy work happens
   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling