Sälj/Marknad/Kommunikation

2022-05-05

Dansktalande Sales Development Representative till Mynewsdesk

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Skulle du beskriva dig själv som en digital säljstjärna? Skulle du bli motiverad av att arbeta på ett ungt och snabbväxande företag med högt tempo?

   Och visst trivs du med att jobba ihop med härliga kollegor som tillsammans strävar efter nya nivåer av effektivitet och försäljning?
   Just nu söker vi efter en  Sales Develpoment Representative för den danska marknaden, och om du känner igen dig i beskrivningen ovan tycker vi att du ska fortsätta läsa!

   Mynewsdesk säljteam växer och vi letar efter en Sales Development Representative till deras kontor i Stockholm. Mynewsdesk strävar att bygga världens bästa PR och kommunikationsplattform, och vi letar efter dig som vill vara med på deras tillväxtresa. 

   Om rollen

   Som SDR kommer du att ingå i ett tight team med fem kompetenta och drivna kollegor. Rollen innebär nära samarbete med marknadsorganisationen där ni tillsammans arbetar för att hitta nya leads och affärsmöjligheter, samtidigt som du kommer att stötta säljteamet i det dagliga arbetet. Som SDR får du kliva in i ett team av kompetenta personer där du får stora möjligheter att själv utforska din potential och utveckla din karriär.

   Rollen som SDR är en viktig länk mellan sälj- och marknadsavdelningen, en spindel i nätet helt enkelt!

   Hur dina arbetsdagar kommer att se ut:

   • Hantera, vårda och växa din pipeline av potentiella affärer genom att följa upp både inkommande leads från marknadsföringskampanjer och egenprospekterade leads.
   • Genom telefon och mail som primära verktyg driva på försäljning och kvalificera potentiella affärsmöjligheter.
   • Proaktivt söka nya affärsmöjligheter på den danska marknaden.
   • Hantera, spåra och rapportera dina dagliga aktiviteter och resultat med Salesforce och andra interna verktyg.
   • Ha ett tätt samarbete med säljare och marknadsorganisationen för att säkerställa att arbetet bedrivs på bästa möjliga sätt.
   • Hålla dig uppdaterad på Mynewsdesk olika produkter/tjänster och prisplaner.
   • Delta i och aktivt engagera sig i fortlöpande träning för att lära sig nya bästa praxis och utveckla sig i en försäljningsroll.

   Vem vi tror att du är:
   För att trivas i rollen som SDR tror vi att du motiveras av högt tempo och effektivt samarbete. Vi tror att du är driven, självgående och att du gärna kliver utanför din comfort zone. Förmodligen är du också en stjärna på försäljning, och drivs av möjligheten att växa tillsammans med ditt team.

   Vad vi tror att du har för egenskaper och erfarenheter:
   • Erfarenhet av kalla samtal
   • Erfarenhet av prospektering
   • Lösningsorienterad och konsultativ i relationen till kunden
   • Social och orädd, bekväm att kliva utanför din comfort-zone
   • Bekväm att arbeta i team men även van att ta eget ansvar
   • Målmedveten och driven
   • Har en hög arbetsmoral och gillar att arbeta i ett högt tempo
   • Mycket goda språkkunskaper i danska samt engelska som är Mynewsdesks koncernspråk.

   Känns det som en klockren tjänst för dig? Tjänsten tillsätts löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

   Om Mynewsdesk
   Mynewsdesk erbjuder kommunikatörer en modern digital PR -tjänst. Mynewsdesk skapar möjlighet att via ett klick ge rätt publik direkt tillgång till relevanta pressmeddelanden, blogginlägg, sociala medier, högupplösta bilder och grafik, videor och mer - vid rätt tidpunkt.
   Företaget erbjuder en blandning av konkurrenskraftiga fördelar och förmåner, beslutsamma för att öka din prestation, samtidigt som du investerar i din professionella utveckling och ditt välbefinnande.

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner
   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

   Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

    Nyckelord: SDR, Sales Development Representive, leadsgenerering, försäljning, Salesfoce, prospektering, danska