Försäljning/Marknad

2021-07-12

Digital kommunikatör med fokus på content

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Älskar du värdeskapande content? Är du även nyfiken på tech-branschen och vill bidra med din expertis inom digital kommunikation på ett spännande SaaS-företag? Yes - SE HIT!

   Vi är så glada över att hjälpa vår kund Qbank att hitta deras nya medarbetare! Är det du som kommer att ta deras B2B-kommunikation till nya höjder? Startdatum är i augusti och detta är en rekrytering direkt till kund, så vänta inte – sök idag!

   Detta är en spännande möjlighet att komma in i ett team fyllt av energi på ett framgångsrikt SaaS-företag inom Digital Asset Management (DAM). QBank är marknadsledande i Norden och med kunder över hela världen. Företaget är nu i en fas där de behöver öka deras digitala närvaro och synlighet. Vi tror att du, med din superkraft, kommer att lyfta QBank´s varumärkeskännedom, försäljning och tillväxt. Ditt fokus kommer att vara skapa och skriva varumärkesbyggande och konverterande innehåll till de digitala kanalerna. All kommunikation sker på engelska, så du behöver vara en stjärna på det engelska språket. Du kommer att arbeta nära företagets CMO och säljteam – ett gäng drivna och positiva kollegor!

   Vad du kommer att göra i din nya roll

   • Skapa engagerande och konverterande innehåll i betalda och organiska digitala kanaler; t.ex i sociala medier, hemsida, utskick
   • Tillsammans med CMO kommer du att planera och genomföra digitala kampanjer 
   • Skapa innehåll vid produktlanseringar
   • Marknadsföring och utförande av event
   • Skapa visuell kommunikation I form av bilder och video

   Din erfarenhet

   För att passa och göra succé i rollen ser vi gärna att du har/är:

   • Universitetsutbildning inom digital kommunikation/marknadsföring eller utbildning via Hyper Island, Berghs eller motsvarande 
   • 1-3 års erfarenhet av arbete inom digital kommunikation (gärna B2B och/eller på ett SaaS-företag)
   • En mycket skicklig skribent på både engelska och svenska (merparten av all extern kommunikation sker på engelska)
   • Viss erfarenhet av att genomföra framgångsrika digitala marknadsföringskampanjer och/eller produktmarknadsföring, gärna på global nivå
   • Erfarenhet från marknadsföring i sociala medier
   • Kunskaper i Adobe Suite bra: InDesign, Photoshop, Illustrator, Premiere
   • Erfarenhet av Hubspot Marketing Automations eller liknande är meriterande

   Vem du är

   För den här rollen ser vi gärna att du är driven, engagerad och har en positiv attityd. Du är också en lagspelare och arbetar bra i tvärfunktionella samarbeten såväl som på egen hand när det behövs. Du strävar hela tiden efter att lyckas och du jobbar datadrivet för att ständigt testa och optimera dina insatser.
   Vi är också övertygade om att du kan identifiera dig med QBanks värderingar som påverkar allt vi gör: innovation, engagement och passion, and responsibility. Är du dessutom intresserad av tech så är det ett stort plus!

   Passar beskrivningen in på dig? Toppen - ansök gärna idag men senast den 25/7! 

   Om QBank

   QBank is a successful SaaS company within Digital Asset Management. Our main focus is on the Nordic market, but we also serve international customers around the globe. We are a team of 26 highly engaged and skilled people. We are working from a newly built office in central Stockholm with great communications, gym and daily breakfast but we are excited to move to a new office in September also in the central Stockholm.

   QBank provides enterprise customers with central management and distribution of digital assets, often with integration to business-critical solutions such as PIM, ERP, MDM, E-commerce platforms, Social Media platforms etc.

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

   Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.