Försäljning/Marknad

2021-07-19

Digital marketing manager till stort företag

Stockholms län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Har du koll på det senaste inom digital marknadsföring och är riktigt skillad på att ta fram effektiva marketing automationkampanjer? Då kan detta jobb vara något för dig!

   Vi har för vår kunds räkning fått äran att leta efter en grym Digital Marketing Manager. Företaget är ett av Sveriges ledande leverantör av digitala företags- och konsumentinformationstjänster.

   Rollen

   I denna roll får du jobba i en trevlig och professionell kultur, där man utvecklas tillsammans. Du kommer bland annat arbeta med marknadsföring av kundens konsumenttjänster och har eget budgetansvar, så det passar dig som gillar att ta ansvar och ha koll helt enkelt. Du ingår i vår kunds nordiska marknads- och kommunikationsavdelning och tillhör det svenska marknadsteamet som består av fem personer. Du har ett nära samarbete med dina finska kollegor (moi moi!) och skapar synergier genom att implementera och genomföra nordiska kampanjer ihop, samt att du jobbar nära vår kunds interna produktägare, e-commerce manager och externa byråer där ni tillsammans planerar och utvärderar kampanjflöden, säljdata, kampanjdata och kunddata.

   Detta är ett konsultuppdrag under 4 månader med start i augusti, med goda möjligheter till förlängning och för rätt person kanske till och med anställning. Låter det som något för dig so far? Kanon, läs vidare! 

   Dina uppskattade erfarenheter

   Vi söker dig som har ett par års erfarenhet från en roll som Digital Marketing Manager och tror att du för att lyckas i rollen har:

   • God kunskap och erfarenhet av datadriven online marknadsföring som stöttar online försäljning till slutkonsumenter
   • God kunskap och erfarenhet av att proaktivt jobba med retention aktiviteter
   • Är en duktig skribent med erfarenhet av att ta fram tex. copy, kundcase och artiklar för diverse olika marknadsaktiviteter samt för webbplatser
   • God kunskap och erfarenhet av taktiskt marketing automation arbete via jobb eller utbildning
   • Förmåga att analysera data från kampanjer och annat marknadsföringsarbete och dra insikter och slutsatser från denna data
   • Erfarenhet av kampanjmarknadsföring mot slutkonsumenter där A/B-testning är ett naturligt inslag
   • God kunskap i e-postverktyg som tex. Apis eller Pardot 
   • Har mycket god förmåga att samarbeta och kommunicera med andra på både engelska och svenska

   Utöver din erfarenhet söker vi dig som är driven och proaktiv med en stark social och naturligt positiv sida som person. Dina kommunikativa färdigheter hjälper dig att lyckas i ditt arbete. Du har ett datadrivet förhållningssätt och analytiskt tänkesätt i allt marknadsföringsarbete. Du är strukturerad i ditt arbete och i samarbetet med andra och har lätt för att planera och organisera din arbetsvardag. Du gillar att arbeta taktiskt och hands-on och är van att ta egna beslut. Du har också ett naturligt sinne för kundens behov och det är ett plus om du har erfarenhet av att ha jobbat med att ta fram kundresekartor.

   Vårt erbjudande

   Eftersom du har läst så här långt ner i annonsen gissar jag att du finner rollen ganska intressant, vad kul! Nu är det dags för oss att berätta lite om vad kunden erbjuder dig mer än en utmanande och rolig roll att växa i. Oavsett hur bra vår kunds medarbetare trivs på jobbet tycker de att det är viktigt att det finns en balans mellan jobb och ledig tid. De arbetar kontinuerligt med välmående och hälsa som förbättrar människors välbefinnande och bidrar till att deras anställda får de förutsättningar de behöver för att prestera när de är på jobbet och kunna koppla av när dagen är slut.

   Sök detta spännande uppdrag så fort som möjligt - vi gör löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling