Försäljning/Marknad

2019-02-05

Digital marknadsförare till internationellt företag!

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

  Är du en erfaren och driven digital marknadsförare som vill ta dig ann en bred och spännande roll hos ett stort internationellt företag? Då kan denna tjänst vara något för dig!

  Företaget
  Vår kund har funnits i över 30 år och är ett väletablerat och känt företag i sin bransch. De tillhör en internationell koncern och har just nu kontor i 15 olika länder i världen. Hela koncernen består av flera 1000 medarbetare och på Sverigekontoret är de ca 100 st. Deras svenska kontor är beläget i de centrala delarna av Stockholm och till deras kommunikationsavdelningen söker de nu en digital marknadsspecialist. Det är ett konsultuppdrag med start omgående under 2019 där du blir anställd som konsult hos Placera Personal.

  Tjänsten:
  Som digital marknadsspecialist arbetar du både självständigt och brett inom marknadsområdet. Du ansvarar för att stärka deras digitala kommunikation genom sociala medier, webb och via nyhetsbrev. Du tolkar och analyserar rapporter via Adobe Analytics och kommer med förslag på förbättringar som kan öka konvertering och trafik. Det ingår också att vara kravställande och samarbeta tillsammans med olika webbyråer där du beställer material av olika slag. Du ansvara också för att skriva och publicera artiklar samt kampanjer samt andra digitala marknadsaktiviteter. I rollen arbetar du tätt ihop med den globala kommunikationsavdelningen men kommer vara ensamt ansvarig för denna roll.

  Kvalifikationskrav
  För denna tjänst krävs det att du stämmer in på följande kvalifikationer

  • Du har en relevant utbildning inom kommunikation eller liknande
  • Du har flera års erfarenhet inom digital marknadsföring
  • Du är van vid att arbeta med webb och SEO/SEM.
  • Du har erfarenhet av analys och konverteringsarbete
  • Du har erfarenhet av Adobe Analytics och Google Analytics
  • Du har tidigare arbetat med rörligt material.
  • Dina svenska och engelskkunskaper är flytande i tal och skrift

  Personligt
  I denna roll är det viktigt att du är självständig, kommunikativ och driven. Du har lätt för att sätta dig in nya arbetsuppgifter och förstå helheten. Du har också lätt för att samarbeta med många olika typer av personer och innehar en mycket god social förmåga

  Arbetstid/Varaktighet
  Konsultuppdrag. 40h/v.
  Start: omgående t.om årsskiftet 2019/2020

  Bli en av oss
  Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

  Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.