Försäljning/Marknad

2019-03-06

Digital specialist - vi söker dig!

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Konverteringspunkter, A/B-tester, UX, e-commerce eller Marketing Automation? Är du en specialist på något av dessa områden? Då vill vi komma i kontakt med dig!

   Vi söker nu olika vassa digitala specialister! Är du UX-designer, e-commerce-specialist, Google Adwords-specialist eller en utomordentlig front end developer? Kanske är du en fena på Martech-området och älskar analysera besökare, konverteringsoptimera och att A/B-testa och gärna fördjupar dig i Marketing Automation projekt eller Google Analytics-mål?

   Stämmer något av ovan in på dig? Grymt! Då ska du hojta till oss att du är intresserad av ett nytt uppdrag.

   Vi har flera spännande uppdrag på väg in för rekrytering och konsultuppdrag på olika företag och för olika roller. Detta är därmed en proaktiv jobbannons för framtida uppdrag.

   Kvalifikationer

   Vi söker dig som är vass på någon av dessa specialistkunskaper och som besitter kompetensen att ta din nästa arbetsplats till en ny nivå. Alternativt så går du en utbildning just nu där du lär dig att mästra digitala verktyg. Är du dessutom orädd och snabblärd ska du söka till oss.

   Ansökan:

   Ansök med CV och personligt brev där du motiverar vilka dina styrkor är och vad du vill arbeta med samt berättar vilka system, programvaror och CMS-verktyg du hanterar.

   Bli en av oss

   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.