Kontor/Administration

2020-09-22

Document controller - Excelhjälte till spännande uppdrag

Östergötlands län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en grym administratör som briljerar i statistik, datahantering och Excel? Tillgänglig omgående? Perfekt - Då kan du vara den vi letar efter!

   Vi söker för konsultuppdrag dig som kan axla rollen som Document controller där du kommer att ingå i ett team med ledning av en delprojektledare på avdelningen för Teknikinformation. Bolaget ett stort företag i Finspång som tillverkar maskinturbiner. 

   Om rollen och arbetsuppgifterna

   Inom avdelningen arbetar ca. 30 dedikerade och drivna medarbetare med olika roller med teknikinformation för gasturbiner. Vi skapar, hanterar och levererar en stor mängd av informationsprodukter till både interna och externa kunder. Som Document controller ingår du i ett team med ledning av en delprojektledare. Din främsta uppgift är att säkerställa ett korrekt dokumentationsflöde mellan bolaget och dess kunder. Du administrerar och använder flera olika system och databaser för att hantera stora mängder data. Du supporterar projektteam och kunder med data och systemfrågor och genom att sammanställa och presentera statistik och information.

   Uppdraget

   Det här är ett konsultuppdrag via The Place med start omgående och förväntas pågå till och med sista december 2020 med goda möjligheter till förlängning. Tjänsten är på heltid med placering i Finspång. 

   Din bakgrund och erfarenheter

   • Har en högskoleutbildning eller annan relevant erfarenhet
   • Har mycket goda kunskaper i Excel
   • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

   Vem är du?

   För att trivas i denna roll tror vi att du trivs med utmaningar och har förmågan att hitta effektiva lösningar till komplexa processer. Vi söker en lugn, systematisk och noggrann person som kan arbeta självständigt (även under viss tidspress stundtals). Viktigt att vara även en lagspelare och att kunna kommunicera med delprojektledare och andra gränssnitt.

   Om företaget

   Vår kund levererar dagens och morgondagens energilösningar, det gör man genom tillverkning av ång- och gasturbiner av världsklass. Här projekteras även kompletta kraftanläggningar för att producera elektricitet, ånga och värme där turbinerna är hjärtat i hela konstruktionen. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. Företaget har verksamhet på 10 orter i Sverige, utöver Finspång. Men man är inte bara leverantör av gasturbinlösningar utan även totalentreprenör för distributions- och transmissionsprojekt i Sverige och levererar helhetslösningar inom elektrifiering, automatisering och digitalisering för process- och tillverkningsindustrin.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling

   Nyckelord: Finspång, document controller, systemvana, Excel, statistik