Försäljning/Marknad

2019-05-07

eCommerce Digital Coordinator till Samsung

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

  Vill du arbeta på ett företag i framkant när det kommer till innovativ elektronik? Har du dessutom erfarenhet från online-innehåll? Då kan du vara den vi söker till vår kund i Kista!

  Tjänsten
  Till vårt kundföretag i Kista söker vi nu en eCommerce Digital Coordinator för ett långt uppdrag på ett företag i framkant inom elektronik. Du kommer att ansvara för online-innehåll, banners och landningssidor, optimerade för att köpa online-försäljning via Samsungs D2C kanaler. Du kommer anställas av Placera Personal och arbeta som konsult på vårt kundföretag. Tjänsten är på heltid, med start 1 juni och fram till april 2021.

  Kvalifikationer
  Följande bakgrund ser vi som lämplig för tjänsten:

  • Akademisk bakgrund eller annan högre utbildning inom marknadsföring eller liknande
  • Minst ett års erfarenhet av produktion av online-innehåll eller merchandising inom e-handelsaffärer.
  • Erfarenhet av samordnade projekt med byråer
  • Erfarenhet av Indesign/Photoshop är meriterande
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift

  Personligt
  Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en självständig och drivande person, strukturerad och proaktiv med öga för detaljer. Du är en driven projektledare med kvalitetsfokus och har en förståelse för kundens online resa. 

  Företaget
  Vårt kundföretag utvecklar och utökar konstant sitt utbud av strategiska elektronikprodukter. De är ledande inom sitt område och har efter sin satsning 2016 tagit en stark position inom elektronik på marknaden. De har uppnått en stark tillväxt genom sin nya teknik och annorlunda och lyxiga design.

  Bli en av oss
  Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

  Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

  Nyckelord: Kista, e-handel, digital coordinator, kommunikatör, digital kommunikatör, indesign, photoshop