Ekonomi/Finans

2022-10-07

Ekonom med erfarenhet av statlig redovisning med start omgående

Stockholms län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du ute efter ett nytt uppdrag inom redovisning? Är dessutom tillgänglig att starta ett uppdrag omgående? Då kan detta vara en perfekt match!

   Vår kund inom statlig verksamhet med kontor i Solna söker nu en Senior Redovisningsekonom med erfarenhet av statlig redovisning. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som kommer att pågå fram till årsskiftet med goda chanser till förlängning

   Rollen och uppdraget

   I rollen som Senior Redovisningsekonom kommer du arbeta tätt ihop med Ekonomichefen och deras administratör där du bland annat kommer att ansvara för:

   • Hantering av leverantörsfakturor och andra utbetalningsunderlag
   • Granskning av utlägg och reseräkningar i lönesystemet
   • Upprätta utbetalningsunderlag
   • Bokföring av omföringar, inbetalningar, återredovisning och manuella utbetalningar
   • Avstämning och bokföring av lönefil från lönesystemet
   • Avskrivning av anläggningstillgångar
   • Inrapportering och kontroll av månadsutfall i statsredovisningssystemet (Hermes)
   • Upprättande av momsrekvisition och skattedeklaration.

   Vem vi söker

   För att du ska göra succé och trivas i rollen söker vi dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och tidigare erfarenhet av statlig redovisning samt kan börja omgående. Förutom dina tidigare erfarenheter söker vi dig som har en positiv inställning och som brinner du för redovisning, förändringsarbete och lära nytt. Vi ser vidare att du är självdrivande, strukturerad och prestigelös för att lyckas i rollen.

   Så, söker du ett nytt konsultuppdrag och kan börja omgående? Stämmer kompetenskraven in på dig? Då hoppas vi att du inte väntar med din ansökan utan skickar in den på en gång.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.