Ekonomi/Bank/Finans

2018-11-27

Ekonom med SAP kunskaper till företag i Solna

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Har du några års erfarenhet av ekonomi samt en utbildning inom det? Är du dessutom bekant med SAP? Då kan denna roll med start omgående vara något för dig.

   Tjänsten
   Vår kund sitter i nya och fräscha lokaler i Solna, nära Mall of Scandinavia. Här sitter de i öppna landskap som ger utrymme för både bra och effektivt samarbete. De genomgår just nu ett stort integreringsprojekt och behöver en person som avlastar flera delar av ekonomiavdelningen. Det kan röra sig om uppgifter både högt och lågt och det gäller därför att du har en prestigelös attityd. Arbetsuppgifterna kan bestå av att granska och stämma av fakturor, förbereda inköpsordrar, kundavtal och stämma av priser för olika reservdelsartiklar. Vår kund arbetar i CRM-systemet SAP och vill att du har tidigare erfarenhet av det för att snabbt komma in i rollen.
   Tjänsten är på heltid med start omgående. Det är ett konsultuppdrag på minst 6 månader och du blir anställd av Placera Personal.

   Kvalifikationer
   För att passas in i denna roll ser vi att du stämmer in på följande kvalifikationer

   • Du har en utbildning inom ekonomi
   • Du har några års erfarenhet av arbete med ekonomi
   • Du har tidigare erfarenhet av SAP
   • Du talar och skriver engelska och svenska flytande
   • Meriterande om du har kunskaper i spanska

   Personligt
   För att passa in i denna roll ser vi att du är kundorienterad och serviceinriktad. Du skaffar dig snabbt ett helhetsperspektiv, är självgående och prestigelös inför olika arbetsuppgifter. Vidare är du social och har lätt för att samarbeta med olika typer av personer.

   Arbetstid/varaktighet
   Heltid (40h/v)
   Start: omgående
   6 månader med mycket goda möjligheter till förlängning

    

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.