Ekonomi/Finans

2022-07-28

Ekonom till Steelwrist!

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en driven och självgående ekonom som letar efter nya möjligheter? Vill du dessutom arbeta på ett innovativt och internationellt bolag? Då har vi det perfekta arbetet för dig!

   Om rollen

   Vi söker nu efter en ny ekonomitalang till Steelwrist som för tredje året i rad fått utmärkelsen Best Managed Company. Där kommer du sitta på huvudkontoret norr om Stockholm och tillhöra ekonomiavdelningen och vara en del av ett härligt team på åtta personer. I rollen som ekonom på Steelwrist kommer du arbeta med löpande bokföring, månad- och årsbokslut men också rapportering och analysarbete.

   Detta är ett konsultuppdrag på heltid i 6 månader med start omgående där det också finns goda chanser till förlängning eller direkt rekrytering hos Steelwrist.

   Arbetsuppgifter

   I rollen som Ekonom kommer du bland annat arbeta med dessa arbetsuppgifter:

   • Löpande redovisning
   • Avstämningar
   • Månad- och årsbokslut
   • Analys- och prognosarbete
   • Stötta de utländska dotterbolagens lokala redovisningsbyråer

   Erfarenhet och kunskaper

   För att passa och göra succé i rollen ser vi gärna att du har:

   • Några års erfarenhet av liknande roll
   • Systemvana och bekväm i Excel
   • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
   • Eftergymnasial utbildning är meriterande
   • Erfarenhet från tillverkande industri eller exportföretag är meriterande

   Är du den vi letar efter?

   Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är noggrann och strukturerad. Du trivs också i en roll där du får arbeta självständigt och ha kontroll över dina processer. Vi ser gärna att du är en prestigelös person som gillar att jobba brett och varierat i en dynamisk miljö. För att passa in i rollen tror vi också att du har ett intresse för system och att du har lätt att lära dig nya saker och ta till dig instruktioner.

   Låter det här som något som passar dig? Sök rollen! Vi tar emot ansökningar löpande.

   Vad erbjuder företaget dig?

   Som ekonom kommer du in i ett spännande skede med tillväxt och expansion. Du ansluter till ett globalt bolag med familjär känsla och ett team med duktiga, engagerade och drivna medarbetare där man arbetar självständigt. Företagskulturen andas teamwork och högt i tak. Medarbetarna är uttalat företagets viktigaste resurs och tillsammans värnar man om en hög trivsel på arbetsplatsen och arbetar aktivt för ett välkomnande och inkluderande

   Om Steelwrist

   Steelwrist är idag marknadens snabbast växande tillverkare av tiltrotatorer och snabbfästen som med sin patenterade lösning till grävmaskiner skaffat sig en teknikledande position i världen. Bolaget ingår i Terratech Group som är i en stark tillväxtfas och etablerar sig löpande på nya marknader. Just nu finns Steelwrist representerade i ett 20-tal länder och med egna dotterbolag i 10 av dessa. Här får du chans att vara med på den spännande resan framåt i ett dynamiskt bolag. Steelwrist har blivit utsett till Best Managed Company både 2020, 2021 och 2022.

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.