Ekonomi/Bank/Finans

2018-04-25

Ekonomiassistent (deltid) till internationellt bolag i norrort

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

  Har du tidigare erfarenhet av ekonomi och kundreskontra? Söker du just nu en deltidtjänst? Vår kund i Sollentuna söker nu en ekonomiassistent på ca 50%. Spana in tjänsten nedan!

  Vår kund är ett stort internationellt bolag som är marknadsledande i sin bransch. De har 15 000 anställda i cirka 60 länder och på kontoret i Sollentuna arbetar ca 50 medarbetare som stöttar den nordiska säljorganisationen. Nu söker de en nyfiken och driven ekonomiassistent på deltid till deras ekonomifunktion som arbetar med kundreskontra.

  Tjänsten
  Som ekonomiassistent hos vår kund kommer ditt fokusområde att vara kundreskontra. Du kommer att arbeta tillsammans med ett mindre team och du kommer bland annat ta emot samtal och e-mail från kunder som har frågor kring deras fakturor, hantera påminnelser samt sköta frisläpp av kreditstoppad kundorder för förfallna fakturor. Tjänsten är på deltid ca 50%, men kan till viss del anpassas utefter dina önskemål. Arbetstiden kommer att vara förlagd under dagtid (kontorstider).

  Denna tjänst är ett konsultuppdrag på 18 månader och du blir anställd av Placera Personal och arbetar hos vår kund som sitter i fina lokaler i Sollentuna.

  Kvalifikationer
  Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du pratar och skriver flytande i svenska samt har goda kunskaper i engelska. Vidare är det meriterande om du har goda kunskaper i finska samt eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i SAP.

  Personligt
  Som person är du kommunikativ, noggrann och serviceorienterad. Du tycker att det är roligt att ha mycket kontakt med kunder och du har förmågan att prioritera och disponera din tid för att hinna med dina uppgifter. Vidare är du prestigelös och har en ödmjuk inställning men kan på ett smidigt sätt vara tydlig och ärlig i din kommunikation.

  Bli en av oss
  Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

  Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.