Ekonomi/Bank/Finans

2019-02-05

Ekonomiassistent - vi vill träffa dig!

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du junior ekonomiassistent och vill ta nästa steg mot ditt drömjobb? Har du speciella önskemål? Vi lyssnar gärna och vill hjälpa dig!

   I 30 år har vi jobbat med matchning på arbetsmarknaden och just ekonomiområdet har alltid varit ett av våra starkaste områden. Efter så många år i branschen har vi arbetat upp ett gediget kontaktnät som vi gärna delar med oss av! 

   Just nu söker vi dig som jobbar inom ekonomiområdet men som vill utvecklas vidare på en ny arbetsplats. Kanske arbetar du idag brett och självständigt inom ekonomi och önskar bli en del av ett större sammanhang på en ekonomiavdelning där du får möjlighet att fördjupa dina kunskaper? Eller kanske är det så att du vill bredda dig och göra fler delar i ekonomiflödet? Vi hjälper dig att få kontakt med intressanta arbetsgivare!

    Kvalifikationer

   Vi söker nu efter fler kompetenser inom ekonomi. Har du inte hunnit samla på dig så mycket erfarenhet? Sök ändå! Det viktigaste är att du som vill arbeta som ekonomiassistent är noggrann, initiativrik, har en god samarbetsförmåga, siffersinne och att du tycker att det är lätt och roligt att ha med siffror att göra. Intressanta kunskaper och erfarenheter är också: 

   • Bokföring
   • Kundreskontra
   • Leverantörsreskontra
   • Avstämningar
   • Löneadministration

   Vill hjälper dig! Har du specifika önskemål om geografiskt område, bransch, heltid eller deltid eller annat, ta kontakt med oss så kan vi hjälpa dig till ditt nästa gig! 

   Bli en av oss

   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

   Placera Personal blir The Place

   Efter 30 år som Placera Personal tar vi ett kliv från bemanningsbranschen och blir The Place - Where happy work happens!