Ekonomi/Bank/Finans

2018-05-29

Ekonomiassistent 50% till Nordström Assistans

Stockholms län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

  Söker du ett deltidsjobb nu i sommar? Har du även intresse av ekonomi och tidigare arbetat med bokföring? Nordström Assistans söker nu en ekonomiassisten på ca 50%

  Om Nordström Assistans
  Nordström Assistans har funnits sedan 1998 och erbjuder assistans i runt om i hela Sverige. De har kontor i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare och har sammanlagt drygt 300 kunder och 1400 medarbetare. I Stockholm sitter Nordström Assistans i fina lokaler vid Danderyd.

  Om tjänsten
  Nordström Assistans söker nu en ekonomiassistent för ett kortare vikariat. Tjänsten kommer att vara ett konsultuppdrag på 3 månader med möjlighet till förlängning. Du kommer att bli anställd av Placera Personal och arbeta hos Nordström Assistans. Då tjänsten är på deltid (50%) kommer du att arbeta ca 20/h veckan.

  Som ekonomiassistent hos Nordström Assistans kommer du arbeta tillsammans med 5 personer på ekonomiavdelningen. I rollen ingår arbetsuppgifter såsom: omkostnadsredovisning, kvittohantering och en del utläggsredovisning.

  Kvalifikationer och personliga egenskaper
  För att passa i rollen som ekonomiassistent hos Nordström Assistans tror vi att du tidigare har arbetat med enklare bokföring. Vi tror även att du har god systemvana och gärna arbetat i systemet AX (meriterande). Vidare är du flytande i svenska i både tal och skrift. Som person är du glad och positiv och gillar att arbeta både självständigt och i team.

  Intresse för tjänsten?
  Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan direkt. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten ska tillsättas snarast möjligt. Välkommen med din ansökan!

  Bli en av oss
  Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.
  Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

  Nyckelord: ekonomiassistent, redovisning, bokföring, deltid 

  Placera Personal blir The Place

  Efter 30 år som Placera Personal tar vi ett kliv från bemanningsbranschen och blir The Place - Where happy work happens!