Ekonomi/Bank/Finans

2018-12-20

Ekonomiassistent inom kundreskontra till välkänt företag

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

  Är du en vass ekonomiassistent med erfarenhet av kundreskontra och är van att arbeta med stora flöden? Då kan du vara den vi söker till vår kund! Sök i dag då urval sker löpande!

  Företaget
  Vår kund planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av arbetet blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan de erbjuda sina kunder rätt kompetens för varje sammanhang. De genomför uppdrag i 70 länder varje år och är ett ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa.

  Tjänsten
  Vi söker nu en ekonomiassistent som kommer arbeta inom kundreskontra på vår kunds fräscha kontor på Kungsholmen. Du kommer tillhöra ett team på ca 20 personer och arbeta med stora flöden, gruppen hanterat runt 10 000-14 000 fakturor i månaden. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med chans till förlängning, du anställs av Placera Personal och arbetar som konsult hos kund.

  Kvalifikationer
  För att passa i tjänsten som ekonomiassistent ser vi att du har följande bakgrund:

  • 3-5 års erfarenhet av ekonomiarbete inom kundreskontra.
  • Erfarenhet av att arbeta med stora flöden
  • Erfarenhet från arbete på ett Shared Service Center ser vi som meriterande
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift

  Personligt
  Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en flexibel och anpassningsbar person med stor kommunikativ förmåga. Du är en förändringsbenägen, ansvarstagande lagspelare som föredrar öppenhet och raka kort.

  Varaktighet/Lön
  Konsultuppdrag med start omgående och 6 månader fram, med chans till förlängning
  Heltid, 40 h/v
  Lön enligt överenskommelse

  Bli en av oss
  Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

  Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.