Ekonomi/Bank/Finans

2018-05-14

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra som vill växa!

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   I denna roll får du möjlighet att arbeta på ett företag som gärna vill satsa på dig och låta dig växa in i rollen som ekonomiassistent så skicka in din ansökan snarast!

   Vårt trevliga kundföretag är en global specialist där de bidrar med sin teknik, programvaror och tjänster till att förbättra drift och automation av sina kunders verksamheter. De är nu i behov av en ekonomiassistent till leverantörsreskontran som är villig att ta på sig helhetsansvaret samt utvecklas och växa in i en roll med större ansvarsområden på sikt. Start gärna omgående till huvudkontoret i Stockholm alternativt Nyköping med arbetstiderna 8-17.

   Tjänsten
   Du kommer att jobba som ekonomiassistent och tillhöra teamet inom reskontra som i dagsläget består av 3 kollegor. I rollen inom leverantörsreskontra kommer du att arbeta med stora flöden där någon tidigare erfarenhet av leverantörsreskontra kommer ha stor betydelse. Du kommer att till en början hantera det stora flödet av fakturor som scannas in via deras shared service och därefter kommer du att hantera dessa samt agera support till kollegor i organistationen som får dessa skickade till sig som kan ha frågor kopplade till fakturorna. Det kommer att förekomma vissa resor mellan kontoret i Stockholm och kontoret i Nyköping, ca ett par dagar i månaden och framöver är tanken att du kommeer får vara delaktig allt mer kvalificerat ekonomiarbete.

   Tjänsten är till en början ett konsultuppdrag på 1 år med start omgående men med stora chanser till förlängning och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Placera Personal. Vår kund ser gärna att du kan börja så snart som möjligt och din placering kommer att vara på kontoret i Solna alternativt Nyköping på heltid med arbetstiderna kl. 8-17.

   Kvalifikationer
   Vi söker dig som har följande bakgrund:

   • Du har tidigare någon erfarenhet av leverantörsreskontra
   • Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet, särskillt gärna i Excel
   • Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska

   Personliga egenskaper
   Denna roll passar dig som gärna vill hugga i och som framöver vill utvecklas och växa in i en roll med mer ansvar och utvecklingsmöjligheter på längre sikt. Som person är du nyfiken, driven och snabblärd och du innehar en god kommunikativ förmåga och trivs att ha många kontaktytor. 

   Intresse för tjänsten?
   Är du intresserad av tjänsten? Sök den redan i dag då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

   Nyckelord: leverantörsreskontra, ekonomiassistent, reskontra