Ekonomi/Bank/Finans

2018-05-22

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till långt uppdrag

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Har du några års erfarenhet av leverantörsreskontra och är van vid att hantera hela flödet? Här har du ett långt konsultuppdrag med start omgående hos vår kund på Lidingö.

   Tjänsten
   Till en av våra kunder med kontor på Liding söker vi nu en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra. Som ekonomiassistent har du hand om leverantörsreskontran från början till slut. Du hanterar hela flödet, förbereder betalningsfiler, hanterar fakturor och gör avstämningar samt rapporter. Ekonomiavdelningen består av totalt 5 personer där samtliga personer arbetar i olika roller. Vår kund genomgår just nu ett systembyte så du kommer därför att arbeta i två olika system, Sales Force och Navision. Det är ett konsultuppdrag med start omgående. Det sträcker sig till mitten av januari 2019 med stora möjligheter till förlängning.

   Kvalifikationer
   För att passa denna roll stämmer du in på följande kvalifikationskrav

   • Du har några års erfarenhet av arbete med leverantörsreskontra
    Du är van vid att hantera hela flödet från ax till limpa
    Du har god systemvana

   Personligt
   Som person är du nyfiken, social och analytisk. Du är ansvarstagande, flexibel inför nya arbetsuppgifter och bidrar till ett positivt klimat. Vidare har du ett ödmjuk tillvägagångsätt inför arbetsuppgifter och mot dina kollegor.

   Arbetstid/ Varaktighet
   Heltid (40h/v)
   Start: Omgående
   Uppdragslängd: t.om 2019-01-15 med stor möjlighet till förlängning.

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.