Ekonomi/Bank/Finans

2021-09-09

Ekonomiassistent med bred erfarenhet till långt uppdrag!

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vill du få möjligheten att hoppa på ett långt och spännande vikariat som ekonomiassistent? Då ska du definitivt läsa vidare!

   Vår kund Human Care HC AB söker nu en duktig och självständig ekonomiassistent för ett längre vikariat då en kollega ska gå på föräldraledighet. Kontoret där du kommer spendera dina dagar hittar du i Marievik, ett stenkast från Liljeholmskajen med önskad start är den 25 oktober till och med mars 2023.

   Arbetsuppgifter

   Här kommer du att få möjligheten att ansvara för leverantörsreskontra, in- och utbetalningar, kundfakturaöverlåtelse, löpande bokföring, löpande avstämning av bank, månatliga bokslutsavstämningar och omvärdering av bank och reskontra samt ett antal andra balanskonton, kravhantering, likviditetsplanering och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning. Från det att du börjar och fram till jul kommer du att få gå parallellt med din kollega som du ska vikariera för, så här ges tid för en ordentlig upplärning på plats!

   Dina tidigare erfarenheter

   För att passa och lyckas i rollen tror vi att du har:

   • Några års erfarenhet av ekonomiarbete (gärna som konsult), särskilt inom leverantörsreskontran
   • Gärna erfarenhet från tillverkande bolag
   • Vana av inköpsorder mot lager, kontering av omkostnadsfakturor
   • Erfarenhet av månadsbokslut
   • God systemvana, har du arbetat i Monitor är det meriterande
   • Svenska och engelska, flytande i både tal och skrift

   Vem är du?

   Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en noggrann och effektiv person som tar stort ansvar och har en förståelse för ekonomi. Du är lösningsfokuserad och är duktig på att arbeta självständigt och drivande som person. Det är också viktigt att du tycker att arbetsuppgifterna är stimulerande och att det är roligt med löpande reskontraarbete. 

   Arbetstid/Varaktighet

   Arbetstid: Heltid
   Uppdragsperiod: Föräldravikariat, visstidsanställning hos Human Care HC AB perioden 2021-10-25 till 2023-03-10
   Placering: På kontoret i Marievik, Stockholm

   Din ansökan

   Passar denna beskrivning in på dig? Sök gärna tjänsten redan idag! Vi jobbar med löpande urval och rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

   Human Care Group

   Human Care Group producerar och tillhandahåller gånghjälpmedel, lyft-och förflyttningsprodukter, sjukvårdssängar, medicinsk utrustning och möbler för sjukvården. Vi förbättrar rörelsefriheten och vårdkvaliteten för miljontals människor runt om i världen. Våra primära kunder är professionella vårdgivare inom den offentliga och privata vården men även slutanvändare. En stor mängd av våra kunder är också distributörer som betjänar dessa grupper.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling


   Nyckelord: ekonomiassistent, ekonomi, leverantörsreskontra, Monitor, Marievik,