Ekonomi/Bank/Finans

2018-04-03

Ekonomiassistent på 20% till internationellt bolag i Järfälla

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

  Vill du ha ett extrajobb inom ekonomi? Vår kund är ett stort internationellt bolag och söker nu en ekonomiassistent på 20%

  Företaget
  Vår kund är en ledande aktör inom optisk kommunikation. Under flera decennier har de varit branschledande i både utveckling och tillverkning av produkter som möjliggör höghastighetsöverföring av ljud, video och datakommunikation. Huvudkontoret ligger i USA med flera kontor runt om i världen där de arbetar med forskning, utveckling, produktion och försäljning. Stockholmskontoret ligger i Järfälla och dit söker de nu en serviceminded och nyfiken ekonomiassistent på ca 20%. Tjänsten kan komma att utökas till ca 80-100% under sommarperioden.

  Tjänsten
  Som ekonomiassistent hos vår kund kommer du att stötta Assistant Accountant med diverse arbetsuppgifter under arbetstoppar och vid ledigheter. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående fram till 31/12 med chans till förlängning. Du blir anställd av Placera Personal och arbetar hos vår kund.

  I rollen kommer du bland annat att arbeta med:

  • Leverantörsreskontra
  • Fakturahantering
  • Påminnelsehantering
  • Sätta upp nya leverantörer vid begäran från inköp
  • Registrera manuella bokföringar

  Kvalifikationer
  För att passa i tjänsten ser vi att du har grundläggande kunskaper inom ekonomi. Vidare har du mycket goda kunskaper i Excel och tycker det är roligt att jobba med IT-programvaror. Du är även flytande i svenska samt har mycket goda kunskaper i engelska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Oracle samt om du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi.

  Personligt
  Som person är du lösningsorienterad och nyfiken och du lockas av en tjänst med goda utvecklingsmöjligheter på sikt. Vidare är du ansvarstagande, lugn och har en god känsla för service.

  Bli en av oss
  Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.
  Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.