Ekonomi/Bank/Finans

2018-12-17

Ekonomiassistent på deltid för dig som studerar!

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Studerar du ekonomi på högskola/universitet och vill få mer praktiskt erfarenhet? Då kan du vara den vi söker som ekonomiassistent till vår kund i City! Sök idag då urval sker löpande!

   Tjänsten
   Till vår kund i centrala Stockholm söker vi nu en ekonomiassistent på deltid, ca 2-3 dagar per vecka. Ett perfekt extrajobb för dig som studerar! Tjänsten är långsiktig och perfekt för dig som vill skaffa praktisk erfarenhet av ekonomi på sidan av studierna.

   I tjänsten som ekonomiassistent hos vår kund kommer du arbeta med kundreskontra samt stötta upp vid årsbokslut. Du kommer även hjälpa teamet med administrativa uppgifter av olika slag. Du kommer tillhöra redovisningsavdelningen och ett team som består av 8 personer.

   Kvalifikationer
   Följande bakgrund ser vi som lämplig för tjänsten:

   • Pågående universitetsutbildning inom ekonomi
   • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
   • Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter ser vi som meriterande

   Personligt
   Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en noggrann och strukturerad person som har lätt för att arbeta självständigt och är handlingsinställd. Du får saker gjorda, är prestigelös och hjälper gärna dina kollegor med uppgifter högt som lågt.

   Varaktighet
   Start omgående tom. långsiktigt
   Deltid 2-3 dagar/vecka

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.