Ekonomi/Bank/Finans

2018-10-08

Ekonomiassistent till Ateas huvudkontor i Kista

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Söker du en roll som ekonomiassistent med mycket kontaktytor och där service ligger i fokus, då är detta rätt roll för dig! Skicka in din ansökan redan idag!

   Företaget
   Atea finns i sju länder i Norden och Baltikum och har ca 6 900 medarbetare samt är marknadsledare i Norden och Baltikum och är den näst största it-infrastrukturleverantören i Europa. I Sverige har bolaget ca. 2300 anställda på ett trettiotal orter och vi söker nu en ekonomiassistent till deras ekonomiavdelning.

   Tjänsten
   Du kommer att arbeta i en stimulerande företagskultur där det är högt i tak och där verksamheten genomsyras av öppenhet, delaktighet och förankring. I rollen som ekonomiassistent kommer du främst arbeta med kundreskontran men även en viss del leverantörsreskontra. Du hanterar stora fakturaflöden och gör avstämningar. Det ingår mycket kontakt med både interna och externa kontakter. Ateas service center sitter i Riga så mycket av kommunikationen kommer att ske på engelska. Tjänsten är på heltid med start omgående. Du blir anställd som konsult via Placera Personal i 3 månader med goda möjligheter till överrekrytering till kund för rätt person.

   Kvalifikationer

   • Du har erfarenhet av att arbeta med kundreskontra
   • Du har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift
   • Du har goda kunskaper i officepaketet, framförallt Excel
   • Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i ett ekonomiprogram, Navision är meriterande
   • Meriterande om du har kunskaper i det Lettiska språket
   • Meriterande om du har erfarenhet av kravverksamhet

   Personligt
   Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är en noggrann och engagerad person och du är pedagogiskt lagd och kan hantera både toppar och dalar gällande arbetsbelastning. Vidare är du positiv, samarbetsvillig och har lätt att anpassa dig till olika kontaktytor. Du trivs med att arbeta administrativt samtidigt som du tycker om att ge god service.

   Intresse för tjänsten?
   Är du intresserad av tjänsten som ekonomiassistent tveka inte att skicka din ansökan omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

   Arbetstid/Varaktighet.
   Placering: Kista
   Heltid: 40h/v. Arbetstider 8-17:00
   Uppdragsperiod: 3 månaders konsultuppdrag med goda chanser till överrekrytering för rätt person.
   Start: Omgående

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.