Ekonomi/Bank/Finans

2019-03-08

Ekonomiassistent till företag strax utanför Stockholm city!

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Ekonomiassistent med några års erfarenhet sökes nu till varierad roll inom ekonomi och administration till bolag i Stockholm!

   Tjänsten
   För vår kunds räkning söker vi en trygg ekonomiassistent som kommer att arbeta på en mindre ekonomiavdelning på ett bolag där omkring 8 personer arbetar. I denna roll kommer du vara ansvarig för leverantörsreskontran, sköta fakturering, kontoavstämningar och vara backup till redovisningsansvarig. Du kommer även att sköta en del bidragshantering vilket kräver administrationsvana.

   Därför söker vi nu efter en person med både erfarenhet av löpande ekonomiarbete och administration. Vidare kommer du även att få arbeta med årsbokslut för mindre stiftelser och vara delaktig i ett utvecklingsprojekt då nytt affärssystem nu ska upphandlas. Vår kunds kontor är beläget strax utanför Stockholm city med närhet till tunnelbana och buss. Detta avser ett konsultuppdrag via Placera Personal med start omgående och som förväntas pågå i ca. 6 månader med stora chanser till förlängning. 

   Arbetsuppgifter
   I tjänsten som ekonomiassistent kommer du bland annat att ansvara för följande:

   • Scanning och registrering av leverantörsfakturor
   • In- och utbetalningar
   • Bidragshantering
   • Krav- och inkassohantering
   • Styrelseutskick
   • Årsbokslut stiftelser
   • Hantering av reverser

   Kvalifikationer

   • Du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom ekonomi och administration
   • Du är van vid att kunna arbeta självständigt
   • Du har erfarenhet av ett eller flera affärssystem
   • Meriterande om du tidigare arbetat med stiftelser

   Personlighet
   För denna tjänst söker vi dig som är social, noggrann och ordningsam. Du innehar en god kommunikativ förmåga och är bra på att planera ditt arbete. Vidare innehar du en mycket god administrativ förmåga och har lätt för att samarbeta.

   Arbetstid/ varaktighet
   Heltid med kontorstider.
   Startdatum: Omgående, konsultuppdrag via Placera Personal med mycket goda möjligheter till förlängning.

   Stämmer beskrivningen in på dig? Sök då tjänsten omgående - urval sker löpande!

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

   Nyckelord: leverantörsreskontra, fakturering, ekonomiassistent, bokföring, administration, årsbokslut