Ekonomi/Bank/Finans

2020-03-04

Ekonomiassistent till framgångsrikt bolag i Täby

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vill du arbeta i ett framgångsrikt bolag med utvecklingsmöjligheter? Vi har fått äran att rekrytera en Ekonomiassistent till vår kund ALD Automotive i Täby.

   ALD Automotive är en del av en stor internationell koncern inom bilindustrin med kontor i 43 länder. Det svenska bolaget har sitt huvudkontor i Täby och utökar nu ekonomiavdelningen med en ekonomiassistent. Avdelningen består av 8 kollegor som har olika ansvarsområden men strävar mot samma mål. Hos ALD Automotive får du möjlighet att arbeta i en internationell och föränderlig miljö.

   Vad innebär denna roll?

   I rollen som ekonomiassistent kommer du vara den som har hela ansvaret för den löpande hanteringen av inkommande leverantörsfakturor. Du kommer sköta allt från granskning och inscanning av fakturor till kontering och attestflödet till ansvariga i organisationen. I månadsbokslut och årsbokslut kommer du att ansvara för de balanskonton som berör leverantörsreskontran. Andra arbetsuppgifter är att ta hand om relaterade inkomna ärenden via mejl och telefon från andra interna avdelningar och externa leverantörer.
   Du får möjligheten att bidra i löpande förbättringsarbete och effektivisering av leverantörsreskontran och dess processer. Vid behov kommer du också stötta upp i andra arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen samt agera backup för kollegor under semester och sjukfrånvaro. Detta är en direktrekrytering till vår kund ALD Automotive och tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse.

   Din bakgrund

   För att passa och lyckas i rollen tror vi att du har följande profil:

   • Gymnasieutbildning, gärna med ekonomisk inriktning
   • Kunskap och erfarenhet om flödet på en ekonomiavdelning och specifikt inom
   leverantörsreskontra
   • Goda datakunskaper
   • Goda baskunskaper i Excel
   • Goda språkkunskaper i svenska och engelska, muntliga såväl som skriftliga

   Vem du är

   Vi tror att du är en glad, trygg och social person med stort engagemang och god samarbetsförmåga. Vidare är du ansvarsfull med viljan att leverera med hög kvalitet och mot uppsatta deadlines. Du gillar förändringar och ser det snarare som en möjlighet än något som håller dig tillbaka. Du har ett öga för möjligheter och ser förbättringar och vill bidra till utveckling inom ekonomiavdelningen med slutkunden i fokus. Intervjuer sker löpande, så känner du att ekonomiassistent på ALD Automotive skulle kunna vara något för dig, sök denna roll redan idag för imorgon kan det vara för sent!

   ALD Automotive AB

   ALD Automotive är ett av världens ledande leasingbolag med nära 1,76 miljoner bilar och 6 500 medarbetare i 43 länder. ALD Automotive är ett dotterbolag till den franska bankkoncernen Société Générale. Vi är specialiserade på fordonsleasing till företag och i vårt koncept ingår fullständig outsourcing av våra kunders hela bilparker. Genom att överlåta ansvaret för driften av bilparken till oss får våra kunder större frihet att koncentrera sig på att driva sin kärnverksamhet, oavsett hur många bilar det handlar om. ALD Automotive är märkesoberoende och finansierar alla märken. Läs gärna mer på www.aldautomotive.se 

   Arbetstid/Varaktighet

   Direktrekrytering
   Heltid med kontorstider (40h/v)
   Start enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt