Ekonomi/Bank/Finans

2019-02-21

Ekonomiassistent till Lärarförbundet i Stockholm!

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du ekonomiassistent med bred erfarenhet och vill arbeta i en facklig organisation med engagerade kollegor? Skicka då in din ansökan redan idag, urval sker löpande!

   Att jobba på Lärarförbundet innebär att arbeta med Sveriges mest diskuterade fråga. Skolan är avgörande för Sveriges framtid. Vi brukar säga att allt börjar med en bra lärare. Och lärare ska ha bra löner och bra villkor. Vi som jobbar här vill vara personliga, öppna, framåtsyftande, fokuserade och aktiverande, det är också egenskaper vi söker när vi letar efter nya medarbetare. Allt för att skapa goda förutsättningar och medlemsvärde för 232 000 lärare. I Lärarnas hus i Stockholm arbetar ungefär 150 personer och ytterligare cirka 120 kollegor är fördelade på 11 regionkontor. Vi har också 19 000 medlemmar som engagerat sig i olika förtroendeuppdrag.

   Tjänsten
   Vi söker nu en ekonomiassistent till Lärarförbundet för ett uppdrag på minst sex månader. Du kommer tillhöra ett mindre team som består av fyra personer, där klimatet är positivt och glatt. I rollen som ekonomiassistent kommer du arbeta med reseräkningar, kundreskontra, bokföring, betalningar, månadsvisa avstämningar och till viss del leverantörsreskontra. Du kommer även ha en del kontakt med förbundets medlemmar per telefon och mail så här kommer du även få dra nytta av din genuina servicesida. Lärarförbundet befinner sig idag på en digitaliseringsresa och därför söker vi även dig som har lätt för att ta till sig ny teknik. Vidare tycker du att det är kul att se över och jobba fram rutiner och ta till dig förändringar inom just ditt arbetsområde!

   Kvalifikationer
   Följande kvalifikationer ser vi som lämpliga för tjänsten:

   • Tidigare erfarenhet från liknande roll på en ekonomiavdelning
   • Erfarenhet av reseräkningar
   • Gärna tidigare erfarenhet av ekonomisystemet Agresso, dock inget krav
   • Erfarenhet av att arbeta i Excel

   Personligt
   För att passa i rollen som ekonomiassistent hos Lärarförbundet ser vi gärna att du är en glad och positiv person med närhet till skratt. Du är driven och flexibel och hanterar dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet.

   Arbetstid/Varaktighet
   Heltidstjänst, konsultuppdrag på 6 månader med stora chanser till förlängning/övertag.
   37,5 h/vecka med möjlighet till flex.
   Startdatum är önskvärt efter påsk.

   Intresse för tjänsten?
   Är du intresserad av tjänsten som ekonomiassistent tveka inte att skicka din ansökan omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

   Om oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988.  Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning. Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör.

   Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

   Nyckelord: ekonomiassistent, kundreskontra, Agresso, Excel, reseräkningar, bokföring, Stockholm