Ekonomi/Finans

2023-02-01

Ekonomiassistent till nytänkande Incoord!

Stockholms län Tillsvidare 2023-02-26 | 16 dagar kvar

   Incoord Installationscoordinator AB är ett teknikkonsultföretag med en stark miljömission och söker nu sin nya ekonomistjärna.

   Söker du en arbetsplats med hållbarhetsfokus, härliga kollegor och högt i tak? Ja då ska du läsa vidare! Incoord sitter i fina lokaler i Danderyd.

   Rollen som ekonomiassistent är varierande och bred där du kommer ha ett nära samarbete med ekonomichefen. Tjänsten är på heltid och tillträde efter överenskommelse men vi ser gärna att du kan starta tjänsten hos Incoord så fort som möjligt, dock senast februari. Detta är en tillsvidareanställning hos Incoord.

   Om rollen

   I rollen som ekonomiassistent kommer du främst att arbeta med kund- och leverantörsreskontra men även projektuppföljning. Incoord jobbar projektbaserat där din roll som ekonomiassistent blir att ansvara för fakturering för de olika projekten och där med ha en nära dialog och samarbete med projektledarna.

   Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

   • Helhetsansvar för kund- och leverantörsreskontra
   • Projektuppföljning
   • Hantering av tidrapporter
   • Utläggshantering
   • Påminnelsehantering
   • Kundfakturering
   • Övrig ekonomiadministration

   Vad vi tror att du har gjort tidigare

   För att göra succé i rollen som ekonomiassistent hos Incoord tror vi att du har en god förståelse för reskontra och ett stort intresse för ERP-system. Vidare ser vi att du trivs i en administrativ roll, är noggrann och kan ta dig an arbetsuppgifterna på ett självständigt sätt. För att trivas i rollen så gillar du att ha kontakt med andra människor och besitter en pedagogisk förmåga, detta då du kommer att ha ett nära samarbete med projektledare samt utbilda anställda i nya arbetssätt eller system.

   Följande bakgrund ser vi som lämplig:

   • Något års erfarenhet som ekonomiassistent eller inom liknade arbetsuppgifter
   • Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
   • Erfarenhet av Maconomy är meriterande
   • Erfarenhet av projektredovisning är meriterande

   Om Incoord

   Incoord Installationscoordinator AB är ett teknikkonsultföretag med en stark miljömission. Genom helhetsperspektiv, engagemang, enkelhet och nytänkande skapar vi lösningar som får människor, hus och miljö att må bra på lång sikt. Vi erbjuder specialistkompetens inom VVS, el, tele och belysning, energi och hållbart byggande samt styr och övervakning. Genom åren har vi genomfört tusentals uppdrag: laboratorier, sjukhus, centrumanläggningar, utbildningslokaler, hotell och konferensanläggningar, kontor och bostäder. Många av projekten har varit mycket stora och ställt särskilda krav på unika lösningar.

   Bolaget startade 1983 och idag har man ca 100 medarbetare och en omsättning på 165 Mkr. Incoords mål är, och har alltid varit, att sköta bolaget med en varsam hand. Att i alla sammanhang arbeta med ett genuint intresse för våra uppdragsgivare, oavsett storlek på projekt och alltid med fokus på utveckling. Bolaget är medarbetarägt och agerar som en oberoende rådgivare när det gäller förslag och lösningar. Vi tror på långsiktighet både när det gäller kunder och medarbetare. Läs mer om på https://www.incoord.se/

   The Place – Where happy work happens

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

   Vänta inte på bättre tider – intervjuer sker löpande och rollen kan tillsättas inom kort. Sök därför direkt!