Ekonomi/Bank/Finans

2018-04-10

Ekonomiassistent till stort internationellt bolag i Sollentuna

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

  Har du några års erfarenhet inom ekonomi? Vill du även jobba på ett stort internationellt bolag? Vår kund i Sollentuna söker nu en ekonomiassistent.

  Vår kund är ett stort internationellt bolag som är marknadsledande i sin bransch. De har 15 000 anställda i cirka 60 länder och på kontoret i Sollentuna arbetar ca 50 medarbetare som stöttar den nordiska säljorganisationen. Nu söker de en nyfiken och driven ekonomiassistent till deras ekonomifunktion som tillsammans med övriga i teamet kommer att arbeta gentemot Sverige och övriga Norden.

  Tjänsten
  I tjänsten som ekonomiassistent kommer du att förstärka avdelningen med det löpande arbetet med fokus på leverantörsreskontra, reseräkningar och i samband med månadsbokslut vara delaktig i avstämningar för de aktuella kontona.Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda möjligheter att bli övertagen till vår kund. Du blir anställd av Placera Personal och arbetar ute hos vår kund som sitter i fina lokaler i Sollentuna.

  Arbetsuppgifter
  Som ekonomiassistent kommer du bl. a att arbeta med följande:

  • Leverantörsreskontra, inklusive kontering och attestering
  • Hantera representationsräkningar och reseräkningar i Hogia
  • Vissa delar av bokslutsarbetet
  • Avstämningar

  Kvalifikationer
  För att passa för rollen som ekonomiassistent tror vi att du har följande bakgrund:

  • Praktisk erfarenhet från liknande arbetsuppgifter 
  • Har erfarenhet av och/eller trivs med att arbeta i en stor redovisningsmiljö
  • Goda kunskaper i Officeprogrammen, främst Excel
  • Goda kunskaper i engelska och svenska
  • Någon eftergymnasial utbildning inom ekonom (Meriterande)
  • Kunskaper i SAP och Hogia (Meriterande)

  Som person är du analytisk och noggrann, med ett öga för detaljer. Du har förmågan att prioritera och disponera din tid för att hinna med dina uppgifter. Vidare har du en serviceinriktad och ödmjuk inställning men kan på ett smidigt sätt vara tydlig och ärlig i din kommunikation.

  Är du intresserad av tjänsten som ekonomiasstent? Tveka inte att söka tjänsten omgående, urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

  Sökord: ekonomiassistent, leverantörsreskontra, reseräkningar, avstämningar