Ekonomi/Finans

2023-01-23

Ekonomistudent sökes till Toyota Financial Services

Stockholms län Tillsvidare 2023-02-22 | 12 dagar kvar

   Studerar du ekonomi och vill utveckla dina praktiska kunskaper? Se hit! Vi har ett spännande uppdrag hos Toyota på deras ekonomiavdelning

   Är du i början av dina studier inom ekonomi på högskola eller universitet? Har du dessutom utrymme för att arbeta extra under terminen och utveckla dina kunskaper inom ekonomi? Då kan vi ha det perfekta extrajobbet för dig!

   Vår kund Toyota Financial Services söker nu en ekonomistudent som vill arbeta extra några dagar i veckan under terminen samt heltid under sommaren och på lov. Toyota Financial Services är ett finansbolag som arbetar med olika återförsäljare av Toyota och har cirka 1400 medarbetare runt om i världen och har sitt kontor i Rissne i Sundbyberg.

   Om Rollen

   Toyota söker en ekonomistudent som vill arbeta 1–2 dagar i veckan på deras ekonomiavdelning som består av ett glatt och välkomnade gäng på fyra personer. Rollen passar dig som vill utvecklas i de löpande ekonomiuppgifterna, du kommer att få arbeta med kund- och leverantörsreskontra samt stötta upp vid löpande redovisningsarbete och övrig ekonomiadministration.

   Arbetet kommer att ske på plats på Toyotas kontor som ligger i Rissne, Sundbyberg med arbetstider mån-fre 8:30-17:00. Rollen som ekonomistudent på Toyota är flexibel där du tillsammans med ekonomichefen kan lägga upp ditt schema utifrån behov samt dina studier där det finns möjlighet att både jobba hel- samt halvdagar.

   Dina erfarenheter

   För att passa och göra succé i rollen ser vi gärna att du:

   • Studerar en högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi eller liknade och har minst 1,5 år kvar av dina studier
   • Har möjlighet att arbeta 1–2 dagar i veckan under terminen och stora delar av sommaren
   • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

   Vem vi tror att du är

   För att passa in som ekonomistudent hos Toyota så ser vi att du är en noggrann och ansvarstagande person som nu vill utveckla dina praktiska erfarenheter inom ekonomi. Vidare är du prestigelös och strukturerad i ditt arbetssätt och är inte rädd för att fråga när det är något som du inte förstår.

   Stämmer det här in på dig? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt!

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Sökord:Ekonomiassistent, student, ekonomi, sommarjobb, deltid