HR/Administration/Lön

2023-03-28

Erfaren löneadministratör till Senergia sökes!

Stockholms län Tillsvidare 2023-04-27 | 26 dagar kvar

   Är du en erfaren löneadministratör som brinner för lönefrågor? Vill du dessutom arbeta på ett hållbart företag i expansionsfas? Då har vi den perfekta tjänsten!

   Nu har du chansen att joina ett innovativt, hållbart och framtidsvisionärt bolag i tillväxtfas! Senergia är en ledande nordisk grossist för hållbar energi, och söker just nu en löneadministratör till deras kontor i centrala Stockholm.

   Vill du vara med och främja hållbar innovation samt öka andelen förnybar energi i Sverige? Senergia erbjuder helhetslösningar inom solenergi, elbilsladdning och energilagring - och efterfrågan fortsätter att växa starkt! Just nu söker vi en löneadministratör som ska ansvara för att skapa löneunderlag samt vara bolagets expert avseende lönefrågor, pension och försäkringar. Vi tror att en viktig förutsättning för att trivas i den här rollen är att du drivs av att arbeta på ett företag och i en bransch som är i en stark tillväxtfas. Det finns på sikt stora utvecklingsmöjligheter för dig som vill!

   Detta är en rekrytering där du blir anställd direkt hos Senergia. Start sker enligt överenskommelse och med hänsyn till eventuell uppsägningstid men vi ser gärna att du kan starta tjänsten hos Senergia så snart som möjligt.

   Vill du vara med på Senergias resa? Välkommen med din ansökan.

   Om rollen som Löneadministratör

   I denna roll kommer du vara bolagets expert inom lönefrågor kopplat till löneunderlag, pension och försäkring. Rollen är bred där du kommer att tillhöra ekonomiavdelning som består av ett team på sex personer. Det är därmed meriterande om du har ett intresse för eller har tidigare erfarenhet av reskontra och bokföring.

   Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

   • Skapa löneunderlag
   • Vara behjälplig kring frågor för pension och försäkring
   • Utläggsredovisning
   • Övrig personaladministration

   Vem söker vi för tjänsten?

   Vi söker dig som känner dig trygg och som tidigare har jobbat med olika former av lönefrågor samt lönehantering. För att passa i rollen ser vi vidare att du är en person som snabbt kan sätta dig in i nya miljöer och arbetssätt. Vidare har du ett driv och en nyfikenhet där du gärna får ha ett intresse för branschen och en positiv inställning att lära dig mer om den. Det blir också viktigt att du har ett intresse för siffror och analys och är en noggrann och strukturerad person.

   • Tidigare erfarenhet som löneadministratör/lönespecialist
   • Kompetens inom pension och försäkring
   • Du är noggrann och van att hantera data i Excel och ERP / CRM system
   • Du drivs av att ta egna initiativ och att jobba i en framåtriktad bransch och företagskultur
   • Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift

   Det är meriterande om du:

   • Behärskar flera språk än svenska och engelska

   Vad erbjuder Senergia dig?

   En härlig teamkänsla och en känsla av att allt är möjligt! Du får bli en del av ett gäng nyfikna, ambitiösa och framåtsträvande personer som gärna hittar på roliga aktiviteter tillsammans. Här är det högt i tak och nya idéer om hur bolaget kan ta nya höjder välkomnas! Du kommer att få en ordentlig onboarding med interna utbildningar och teamträffar. Och långsiktigt finns stora utvecklingsmöjligheter för dig som vill.

   Tjänstens omfattning

   Arbetstiderna kommer vara 8–17 mån till fre med möjlighet till flex. Du kommer att utgå från huvudkontoret på Norrtullsgatan 15 i Stockholm, med möjlighet att arbeta på distans.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.