Kontor/Administration

2018-05-04

Extrajobb som administratör till välkänt kreditbolag

Stockholms län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Letar du efter ett långsiktigt extrajobb (2 dag/v) och vill arbeta med administration och kundservice? Då kanske denna tjänst är något för dig!

   Företaget
   Vår kund är ett välkänt kreditmarknadsbolag som funnit i över 30 år. De arbetar med olika finansiella lösningar för företag och privatpersoner i Norden och sitter i fina lokaler centralt på söder i Stockholm. Nu söker de en administratör på deltid (2ggr/v) tillsvidare med start omgående

   Tjänsten
   Som administratör hos vår kund kommer du tillhöra ett team som arbetar mot privatkunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå i att kontakta de privata kunderna som har obetalda och förfallna fakturor som du påminner dom om att betala. Du kommer även sköta en viss administration som tillkommer i och med detta. Det är ett konsultuppdrag där du blir anställd som konsult via Placera Personal.

    Kvalifikationer

   • Du har en avslutad gymnasieutbildning
   • Du talar engelska och svenska flytande då det krävs i tjänsten
   • Du har en god administrativ förmåga
   • Meriterande om du tidigare arbetat med kundservice
   • Du trivs i en serviceinriktad roll

   Nyckelord: Deltid, administratör, Stockholm, Södermalm, kundservice, administration 

   Arbetstid/ Varaktighet
   Deltid ( 16h/v) Du har till viss del möjlighet att påverka hur du fördelar din arbetstid.
   Start: Omgående- tillvidare

   Lön
   Enligt överenskommelse

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.