Kundservice

2023-03-21

Extrajobb som kundservicemedarbetare till Eways

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vill du ha ett långsiktigt extrajobb vid sidan av dina studier och samtidigt vara med på resan mot ett fossilfritt Sverige? Då ska du söka denna deltidstjänst till Eways!

   Vi söker nämligen dig som studerar och söker ett långsiktigt extrajobb inom kundservice. I den här rollen som kundservicemedarbetare kommer du, kvällar och helger, arbeta med att ge det snabbväxande GreenTech-bolaget Eways kunder utmärkt support gällande elbilsladdning. Spännande, eller hur?!

   Eways är en oberoende laddoperatör som hjälper kunder genom hela processen från idén om att kunna ladda elbilar, till driftsättning och övervakning av laddstationer.
   På Eways blir du en del av ett snabbväxande och innovativt företag som alltid strävar efter att ligga i framkant när det gäller grön energi. Här välkomnas du in i ett familjärt gäng som hittar på roliga saker tillsammans och som värnar om god samanhållning.

   Detta är en perfekt roll för dig som har några år kvar av dina studier och brinner för kundservice.

   Låter det som något för dig? Vi hoppas det. Tjänsten ska tillsättas omgående, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

   Om rollen som kundservicemedarbetare hos Eways

   Så vad innebär rollen egentligen? Jo, som kundservicemedarbetare är din främsta uppgift att hjälpa Eways kunder att köra fossilfritt. De kunder som ringer eller mejlar till dig har olika problem och funderingar. Det kan handla om nya kunder som ska komma i gång med sina laddkort, hjälpa till när laddkorten inte fungerar som de ska, vara behjälplig med administrativa uppgifter eller agera support när laddstationer har tekniska problem.
   Med din kreativitet och problemlösningsförmåga ser du till att kunderna alltid får bästa möjliga service.

   Hur dina dagar på Eways kan se ut

   I rollen som kundservicemedarbetare på Eways kommer du bland annat att:

   • Hantera inkommande ärenden från kunder via telefon, mail, chatt och sociala medier
   • Administrera och hjälpa nya kunder starta sina laddkort samt skicka ut dessa
   • Övrig administration

   På Eways kommer du att:

   • Få ett långsiktigt och stabilt extrajobb vid sidan av dina studier.
   • Garanterat jobb under sommaren och andra lov.
   • Få en ordentlig onboarding med en mentor som ser till att du får den kunskap som du behöver.
   • Få arbeta på ett luftigt och fräscht kontor med familjär kultur.
   • Bli en del av ett riktigt härligt gäng som hittar på roliga saker tillsammans.
   • Ha möjlighet till riktigt fina interna utvecklingsmöjligheter, både i Sverige och internationellt.

   Vem vi tror att du är
   Vi tror att du som söker denna tjänst studerar och har minst 1,5-2 år kvar av dina studier. Vidare är du en engagerad och serviceminded person som trivs med att jobba såväl självständigt som i tight samarbete med ditt team.
   Du kommer ha kontakt med kunder via telefon och mail, och därför är det viktigt att du är kommunikativ och lösningsorienterad. Sen är det självklart viktigt att du brinner för kundservice och alltid gör ditt yttersta för att göra kunden nöjd.
   Som kundservicemedarbetare på Eways kommer du hantera många tekniska problem och ärenden, därför är det ett stort plus om du har ett genuint teknikintresse och lätt för att sätta dig in i nya system.

   Vi söker dig som:

   • Har minst 1,5-2 år kvar av dina studier
   • Kan arbeta kvällstid vardagar (18:00-22:00) samt helgpass, lördagar och/eller söndagar (8:00-15:00 eller 15:00-22:00). Totalt ca 15-20 h/vecka.
   • Har erfarenhet/stort intresse av teknik
   • Pratar och skriver obehindrat på svenska
   • Har mycket goda kunskaper i engelska
   • Samt har mycket god dator- och systemvana

   Lite meriterande punkter (ingen kan ju allt, men kanske har just du något nedan):

   • Studier/utbildning inom el, teknik, miljö eller motsvarande
   • Erfarenhet från att jobba med kundservice
   • Kunskap och förståelse för el och/eller nätverk

   Om tjänsten

   Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir en del av oss på The Place och arbetar som konsult hos Eways. Tjänsten omfattar deltid, ca 15-20 tim/veckan. Du kommer att jobba ca två kvällar och en helgdag i veckan. Vill du arbeta mer är det inga problem!
   Start för tjänsten är omgående. Under terminerna jobbar du extra för att sedan arbeta heltid under sommaren och andra lov.
   Eways har sitt nya och fräscha kontor i Stocksund. Här är det good vibes och du sitter tillsammans med ditt team i ett öppet kontorslandskap. Med tåg eller buss tar dig in till stan på bara några minuter.

   Om Eways

   Eways är en oberoende laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. De finns så att framtida generationer ska slippa den stora miljöförstöring som fossila bilar står för. Eways tillhandahåller laddlösningar för enkel, snabb och säker laddning av elbilar hemma, vid arbetsplatsen och publikt. Eways erbjuder en mängd innovativa molntjänster för övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar. På ett par år har de därför lyckats få stora företag, fastighetsägare, privatpersoner och kommunala bolag som kunder.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

    

    

    

   Sökord: kundservicemedarbetare, teknisk support, kundsupport, administration, teknik, grön energi