Ekonomi/Finans

2023-03-23

Fakturaadministratör till Canon

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Har du en utbildning inom ekonomi, tycker om siffror och att ha många kontaktytor? Sök då detta uppdrag som fakturaadministratör till Canon!

   Tjänsten

   Vi söker nu en fakturaadministratör till vår kund Canons huvudkontor i Solna!

   Du kommer att tillhöra ekonomiavdelningen och deras leasingteam. Gruppen består av tre personer, en leasing manager, en leasingspecialist och en fakturaadministratör. Du kommer att komma in och axla rollen som fakturaadministratör och stötta gruppen på ett uppdrag fram till årsskiftet. I denna roll kommer din främsta arbetsuppgift bestå av att hantera lösenfakturor från Canons finansieringspartners. Du har även ansvar över fakturor från några av Canons största kunder och sköter vissa delar manuellt då du lägger in och bevakar filer i Excel. Det finns även en mailkorg där vissa fakturor tas emot som behöver övervakas och gås igenom. Rollen kräver mycket kontakt och tätt samarbete med övriga avdelningar på företaget och även med externa parter på både engelska och svenska. På Canon arbetar de målinriktat och ambitiöst tillsammans och teamkänslan är god. De stöttar och peppar varandra framåt.

   Kontoret är beläget i Bergshamra i Solna och här finns en trevlig lunchrestaurang och ett gym i huset för den som gillar träning.

   Detta är ett konsultuppdrag med start omgående fram till årsskiftet 2023/2024 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av The Place och arbeta som konsult ute hos Canon Svenska AB. Vi ser därför att du kan börja så snart som möjligt. Arbetstider heltid, 37,5tim/v mån-fre 08-16:30. Tjänsten utgår ifrån kontoret och när man känner sig varm i kläderna finns det möjlighet att arbeta hemma ca två dagar i veckan.

   Arbetsuppgifter

   I denna roll som fakturaadministratör kommer du att:

   • Utredning av fakturor från samarbetsparters innan matchning mot PO-nummer
   • Genomgång av finansieringsparterns fakturor
   • Samarbeta och jobba nära kollegor och andra avdelningar
   • Ha daglig kontakt med Shared service center i Indien
   • Arbeta i interna system, Oracle och Excel

   Kvalifikationer

   För att lyckas i rollen som fakturaadministratör hos Canon tror vi att du har följande kvalifikationer:

   • Något eller några års erfarenhet av ekonomiadministration
   • Avslutad gymnasieutbildning inom ekonomi
   • Goda kunskaper i Officepaketet och Excel
   • Mycket goda kunskaper i svenska såväl som engelska
   • Meriterande med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi

   Vem är du?

   Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har en god ekonomisk förståelse och ett intresse för ekonomi. Du behöver vara en noggrann och strukturerad person som har ett öga för detaljer. Vidare behöver du kunna arbeta på ett effektivt sätt och ta tag i problem som uppstår och inte vara rädd för att lyfta telefonen om så behövs. Utöver detta är du en prestigelös lagspelare som är plikttrogen, ambitiös, engagerad och bidrar till en positiv stämning bland dina kollegor.

   Vänta inte på bättre tider – intervjuer sker löpande och rollen kan tillsättas inom kort. Sök därför direkt!

   Om Canon

   Canon är en global leverantör av digital bildteknik. Företaget grundades i Japan 1937 och har fler än 187 000 anställda på marknadsförings- och produktionsanläggningar över hela Japan, Nord- och Sydamerika, Europa, Asien och Oceanien. Canon är ett ledande namn inom bildhantering, och har så varit under de senaste 80 åren. Vi är den ledande leverantören av digitala bildlösningar till konsumenter, business-to-business och industrin. Tonvikten på teknik är en del av Canons företagskärna, och vårt mål är att omdefiniera vad som är möjligt genom bildhantering.
   Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär kort "att leva och arbeta tillsammans för allas bästa". Med filosofin som ledord försöker vi i alla rekryteringar skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet.

   Canon berikar människors liv och företagsverksamheter på häpnadsväckande nya sätt. Du kan bli en av oss och forma framtiden för ett starkt, ambitiöst och hänsynsfullt företag. Tillsammans gör vi skillnaden. Du kan förvänta dig de exceptionella och uppnå det exceptionella, med världens bästa bildföretag.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Nyckelord: Fakturaadministratör, ekonomiadministratör, ekonomi, fakturamatchning, Solna, konsultuppdrag, The Place, Konsult, Canon.