Ekonomi/Finans

2022-10-28

Financial controller inom myndighetsrapportering sökes!

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Har du controllbehov och erfarenhet av myndighetsrapportering? Är du dessutom ute efter ett nytt uppdrag och kan starta omgående? Se hit!

   Vår stora kund inom bank och försäkring med kontor i centrala Stockholm söker nu en Financial controller för ett utvecklingsprojekt inom myndighetsrapportering. Har du tidigare erfarenhet av finanssektor? Är du dessutom ute efter ett nytt uppdrag omgående? Då kan detta vara en perfekt match.

   Detta är ett konsultuppdrag med start omgående fram till september 2023 där det finns goda chanser till förlängning.

   Rollen och uppdraget

   Syftet med uppdraget och rollen är att kunna bidra aktivt i arbetet med myndighetsrapportering inom banksektorn och arbetet kräver att du uppfyller nedanstående kompetenskrav:

   • Mycket god förståelse för och erfarenhet av myndighetsrapportering i finansbranschen, helst bank.
   • Erfarenhet och kunskap kring att arbeta med stora och komplexa datamängder samt finansiella flöden
   • Förmåga att arbeta i gränslandet mellan regelverk, redovisning och systemlösningar för rapportering.
   • God förståelse och kunskap om banker och finansinstituts finansiella redovisning och rapportering

   Vem söker vi?

   För att du ska göra succé och trivas i rollen söker vi dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och tidigare har jobbat som Financial controller. Du bör ha en stor ekonomisk förståelse och ett intresse för bank och finans. Vidare söker vi dig som är självdrivande, strukturerad, prestigelös, leveranssäker och bra på att bygga relationer med andra enheter.

   Så, söker du ett nytt konsultuppdrag och kan börja omgående? Stämmer kompetenskraven in på dig? Då hoppas vi att du inte väntar med din ansökan utan skickar in den på en gång.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.