Kontor/Administration

2019-04-09

Finsktalande administratör till internationellt försäkringsbolag

Stockholms län Visstid (Sommarmånader (juni-augusti))

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

  Är du finsktalande och dessutom en vass administratör? Kan du arbeta v. 28-32 i sommar och vill få in en fot på ett internationellt försäkringsbolag? Sök idag då urval sker löpande!

  Tjänsten
  Vi söker en driven finsktalande administratör för ett konsultuppdrag på fem veckor i sommar till ett internationellt försäkringsbolag som sitter i fina lokaler i centrala Stockholm. Du kommer tillhöra avdelningen som hanterar personskador och består av 14 personer. Tjänsten är på heltid och gäller veckorna 28-32.

  Arbetsuppgifter
  Som finsktalande administratör kommer du bl a att arbeta med följande:
  • Administration i samband med skaderegleringsärenden
  • Fakturaadministration
  • Kundkontakt via telefon och e-post

  Kvalifikationer
  För att passa för rollen som finsktalande administratör tror vi att du har följande bakgrund:

  • Gymnasiekompetens
  • Några års erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter
  • Flytande finska i tal och skrift
  • God systemkunskap
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

  Som person är du noggrann och har ett öga för detaljer. Vidare är du driven och kan arbeta självständigt och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

  Är du intresserad av tjänsten som finsktalande administratör, tveka inte att skicka din ansökan omgående. Urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

  Bli en av oss
  Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

  Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

  Sökord: administratör, finsktalande administratör, skadereglering, försäkringsbolag