Kundservice

2022-06-14

Finsktalande Customer Service Representative till 3M i Solna

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en kundservicestjärna ut i fingerspetsarna? Är du dessutom finsktalande med goda engelska kunskaper? Då kan du vara den vi söker till 3M!

   Vi hoppas att just du är vår nästa finsktalande stjärna inom kundservice på 3M! Ta chansen och få in en fot på ett globalt och innovativt företag i framkant!

   I rollen kommer du tillsammans med dina kollegor att ansvara för att leverera service i världsklass. Ni kommunicerar via telefon, mail och chatt samt arbetar med orderhantering i systemen SAP och Salesforce. Du kommer följa upp beställningar och arbetar med ärendehantering. Vidare kommunicerar du och samarbetar med kollegor i andra stödfunktioner och säljorganisationer i olika länder.

   3M sitter i sprillans nybyggda, luftiga och fräscha lokaler i Solna/Järva krog. Smidigt både för dig som bor nära, åker bil eller tåg. I huset finns såklart grymma kaffemaskiner för den som inte klarar en arbetsdag utan ett antal koppar.

   3M söker just nu två medarbetare till två olika team! Det ena teamet jobbar mot finska distributörer inom hälsovård och sjukhus. Det andra teamet jobbar mot detaljhandeln inom bygg, kontorsvaror och apotek. Tillsammans med flertalet The Place kollegor i teamet arbetar ni med service och support för kunder i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi hoppas du kan starta relativt omgående och tänka dig att stanna hos 3M i 12 månader, med goda möjligheter till förlängning. Tjänsten är på heltid, med arbetstiderna mån-fre 08.00-16.30.

   Vem tror vi att du är?

   För att göra succé i rollen och trivas i gänget tror vi att du har följande bakgrund:

   • Tidigare erfarenhet från arbete inom kundservice/ kundsupport
   • Finska flytande i tal och skrift
   • Engelska och svenska flytande i tal och skrift
   • Kunskap i något av de andra nordiska språken är mycket meriterande
   • Erfarenhet av affärssystemet SAP och Salesforce är mycket meriterande

   Vi tror att du är en person med positiv energi som är prestigelös och alltid stöttar och hjälper dina kollegor när det behövs. Du är inte rädd för att hugga i, är flexibel och har lätt för att prioritera. Vidare är du serviceinriktad, motiveras av ansvar, arbetar bra såväl självständigt som i team och har en positiv och lösningsfokuserad inställning.

   Om 3M

   Vi gör kraftledningar lättare så att mer ström når fler människor. Vi hjälper tillverkare att skapa mer med mindre. Vi automatiserar hälsovårdsuppgifter så att rätt person får rätt information. 3M hjälper företag och enskilda personer över hela världen att lyckas varje dag. Samtidigt bidrar vi till verkligt hållbar global utveckling genom miljöskydd, företagsansvar, socialt ansvar och ekonomiska framsteg. Vi använder vetenskap till att göra verklig skillnad för var och en i världen.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

    

   Nyckelord: finska, kundservice, customer service, customer support, SAP