Ekonomi/Finans

2023-04-20

Finsktalande ekonom till globalt företag i Umeå

Västerbottens län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en duktig ekonomiassistent som är flytande i finska språket? Vill du dessutom arbeta i ett globalt bolag med stora utvecklingsmöjligheter? Se hit!

   Vi har en stor och välkänd kund som nu söker en finsktalande ekonomiassistent. Bolaget tillhör en stor koncern som finns i flera länder. Du kommer arbeta på deras bolag som skapar nya och flexibla lösningar inom finansiering. Tjänsten som ekonomiassistent är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda chanser till förlängning alternativt övertag av vårt kundföretag.

   Arbetsuppgifter

   I denna roll som ekonomiassistent kommer du att:

   • Registrera betalningar i olika valutor i flera komplexa system
   • Hantera återbetalningar
   • Arbeta med kundreskontra
   • Utföra bankkontoavstämningar

   Kvalifikationer

   För att passa in i denna roll ser vi att du stämmer in på följande:

   • Något eller några års erfarenhet av ekonomiadministration
   • Avslutad gymnasieutbildning inom ekonomi
   • Goda systemkunskaper
   • Talar och skriver finska, svenska och engelska
   • Meriterande med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi
   • Meriterande om du tidigare har arbetat med utländska valutor

   Vem är du?

   Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har en god ekonomisk förståelse och ett intresse för ekonomi. Du behöver vara en noggrann och strukturerad person som har ett öga för detaljer. Utöver detta är du en prestigelös lagspelare som är plikttrogen, ambitiös, engagerad och bidrar till en positiv stämning bland dina kollegor.

   Vänta inte på bättre tider – intervjuer sker löpande och rollen kan tillsättas inom kort. Sök därför direkt!

   Tjänstens omfattning

   Det här är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och 6 månader framåt med mycket goda chanser till förlängning alternativt övertag av kund. Du kommer att utgå från kontoret de första 6 månaderna under din upplärningsperiod, därefter finns det möjlighet att arbeta på distans. Tjänsten är på heltid på 40h/v med kontorstider 8–17 på vardagar med möjlighet till flexibilitet. 

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.