Kontor/Administration

2018-12-19

Finsktalande kundservice för rekrytering

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Talar du finska och svenska och vill arbeta i en teamfokuserad organisation med stort driv? Då kan vi ha rätt tjänst för dig!

   Vår kund Carglass söker just nu en kundservicemedarbetare till deras nya och fräscha kontor i centrala Stockholm. Som kundservicemedarbetare blir du en del i ett fartfyllt och engagerat team. Du erbjuds en individanpassad utbildning och en gedigen introduktion för att kunna känna dig trygg i din arbetsroll. På Carglass är kvalitet viktigare än kvantitet och tillsammans strävar de efter att nå maximal kundnöjdhet. 

   Företagspresentation
   Carglass grundades av familjen Jacobson 1932. Sedan april 2002 ägs Carglass till 100 % av Belron och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i nästan 30 länder och över 25000 anställda. Belron är specialister på reparation& byte av bilglas och betjänar över 10 miljoner kunder per år och var 3:e sekund utför vi ett bilglasjobb någonstans i världen. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm. I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Trots att vi vuxit och idag är över 140 anställda finns familjekänslan kvar i företaget. Till kontoret i Stockholm söker vi nu en finsktalande kundservicemedarbetare med start omgående.

   Tjänsten
   Som finsktalande kundservicemedarbetare kommer du tillhöra ett engagerat kundserviceteam på ca 10 personer som arbetar mot både svenska och finska kunder. Du kommer att arbeta med kundärenden både via telefon, mail och genom chattfunktioner. Kunderna är privatpersoner med ärenden som bokningar av glasbyte samt frågor om priser och försäkringar. Det kommer även ingå att informera och rådgöra med kunderna om annan information som kan vara bra att veta vid byte av en glasruta. Du guidar kunderna på ett pedagogiskt sätt genom olika system och gör informationen lättförståelig. Tjänsten ställer höga krav på att du ger den tid och service som krävs för att kunden ska känna sig nöjd. Du kommer naturligtvis få en intern utbildning inom Carglass produkter och system.
   För denna tjänst kommer du att arbeta både mot den svenska och finska marknaden. Hanteringen av ärendena skiljer sig en del beroende på marknad inom respektive land. Tjänsten är på heltid med start omgående. Placera Personal ansvarar för rekryteringsprocessen och du blir direktanställd hos vår kund Carglass

   Kvalifikationer
   För att passa in i rollen som finsktalande kundservicemedarbetare ser vi att du stämmer in på följande kvalifikationer

   • Du har tidigare erfarenhet inom kundservice
   • Du har mycket god systemvana
   • Du talar och skriver finska och svenska flytande
   • Meriterande om du arbetat med försäljning sedan tidigare

   Personligt
   För denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och flexibel. Då du har mycket kontakt med kunder både via mail och telefon är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga. Vid högsäsong kommer det vara högre tryck på telefonen och det krävs därför att du är både stresstålig och att du klarar av att hantera flera olika processer samtidigt.

   Placera Personal som rekryteringspartner
   Placera Personal är en av branschens mest erfarna och betrodda rekryterings- och konsultuthyrningsföretag, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster samt har också specialistkompetens inom rekrytering på chefsnivå.

   Vi är en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Placera Personals positiva företagskultur bidrar till att medarbetare stannar länge hos oss, vilket är en framgångsfaktorer som långsiktig samarbetspartner till våra kunder och en trygghet för dig som kandidat.

   Sökord: finska, finsktalande, finsk, kundservice, support, kundsupport, kundtjänst, kundservicemedarbetare, kundtjänstmedarbetare