Kontor/Administration

2020-01-16

Finsktalande kundservicemedarbetare till Arctic!

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Moi! Här kommer en spännande möjlighet för dig som är serviceminded, finsktalande och som inte har något emot hundar – detta kontor har nämligen flera stycken!

   Bolaget Arctic arbetar som försäkringsförmedlare och sköter sin verksamhet i Segeltorp där 22 kollegor arbetar som dessutom har sällskap av ett par mysiga hundar varje dag på kontoret. Nu hjälper vi detta familjära företag med högt i tak att hitta sin nya kundservicemedarbetare!

   En del av jobbet innebär:

   Du kommer att ingå i ett team bestående av 8 kundservicemedarbetare och i denna tjänst hanterar du försäkringsärenden och har kontakt med kunder på både den svenska och finska marknaden. Därför är det ett krav att du behärskar både flytande finska och svenska för att vara aktuell för denna roll. Du behöver inte ha någon bakgrund inom försäkringar, utan viktigare är att du har någon form av erfarenhet inom service och framför allt gillar att interagera med människor. Tjänsten är på heltid med startdatum enligt överenskommelse.

   Du kommer att:

   • Ta emot inkommande samtal
   • Handläggning av inkommande ärenden
   • Hantera och besvara inkommande mail
   • Registrering av försäkringar
   • Övriga löpande administrativa arbetsuppgifter

   Vem vi tror att du är

   Som du säkert förstått vid det här laget så är det dig med finska som modersmål och som behärskar flytande svenska som vi söker men vi kommer samtidigt att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du positiv, engagerad, och har en ådra för service. Vidare är du lösningsorienterad, social och bekväm med att prata inför grupp på både svenska och finska.
   Detta är en fantastisk möjlighet för dig att utvecklas inom en spännande bransch och verkligen få möjligheten att påverka och bidra till bolagets framgångar!

   Om arbetsplatsen

   Arctic är en försäkringsförmedlare och tillhandahåller företag en ekonomisk trygghet med hjälp av försäkringar inom miljöteknik, energi och elektronik. Arctic är ett familjärt bolag som grundades i Stockholm 1986. Med hjälp av smarta och effektiva lösningar vill de skapa mervärde och trygghet.
   Tjänsten avser en direktrekrytering med arbetstiderna 08:00-17:00 (mån-tors), 8:00-16:00 (fre) samt med förmånliga sommartider under perioden juni-augusti.

   Vänta inte på bättre tider – intervjuer sker löpande och rollen kan tillsättas inom kort. Sök därför direkt!

   Nyckelord: finska, kundservice, kundtjänst, customer service, customer support, Segeltorp