Kontor/Administration

2020-10-14

Finsktalande offentlig upphandlare till långt uppdrag

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

  Är du en vass upphandlare med finskakunskaper? Är du van vid offentlig upphandling? Se hit!

  Vår kund Thermo Fisher är The World Leader in Serving Science. Till deras kontor i Stockholm söker vi nu efter en kundservicemedarbetare som tidigare jobbat med offentlig upphandling i någon form. Kan du också prata och skriva finska är det ett stort plus.  Tjänsten på är heltid (37,5h/v) med start omgående. Det är ett uppdrag på 9 månader där du blir anställd som konsult via The Place. 

  Rollen

  Rollen som upphandlare är mycket varierad så här krävs det att du gillar att ansvara för många olika typer av arbetsuppgifter. Du jobbar med att supporta kunder via mail och telefon kring frågor som de har. Det kan röra sig frågor kring en leverans, ändringar kring en produkt, reklamationsärenden eller frågor kring en faktura. Thermo Fisher jobbar i systemen SAP och SalesForce som du självklart kommer bli upplärd i om du inte jobbat i dem tidigare. 
  Arbetet med offentlig upphandling gör du tillsammans med en ansvarig säljare. Antalet upphandlingar varierar och du ansvarar för den administrativa delen av det. I rollen jobbar du mot den  nordiska marknaden och har du därför finska kunskaper är det ett stort plus eller om du tidigare jobbat med offentlig upphandling i en nordisk organisation. 

   För att lyckas och göra succé i rollen tror vi att du stämmer in på följande kvalifikationer:

  • Tidigare erfarenhet av att jobba med offentlig upphandling
  • Van vid kundkontakt 
  • Mycket god systemvana
  • Flytande Svenska och finska i tal och skrift
  • Meriterande om du jobbat på ett liknande företag sedan tidigare

  För att passa in i denna roll ser vi att du är en mycket strukturerad, flexibel och nogrann person. Du gillar att ha många olika processer igång och har lätt för att skaffa dig ett helhetsperspektiv. Vidare är du en teamspelare som har en ödmjuk inställning till ditt arbete och dina kollegor

  Anställningen
  Konsultuppdrag. 9 månader med start omgående
  Heltid (37,5h/v)
  Arbetstider: 8:00- 16:45

  Låter det intressant? Kul! Sök tjänsten redan i dag då vi jobbar med löpande urval.

  Thermo Fisher - The World Leader in Serving Science 
  Thermo Fisher Scientific Inc. (NYSE: TMO) is the world leader in serving science, with annual revenue exceeding $25 billion. Our Mission is to enable our customers to make the world healthier, cleaner and safer. Whether our customers are accelerating life sciences research, solving complex analytical challenges, improving patient diagnostics and therapies or increasing productivity in their laboratories, we are here to support them. Our global team of more than 75,000 colleagues delivers an unrivaled combination of innovative technologies, purchasing convenience and pharmaceutical services through our industry-leading brands, including Thermo Scientific, Applied Biosystems, Invitrogen, Fisher Scientific, Unity Lab Services and Patheon.

  The Place – Where happy work happens
  Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

  Några förmåner som medarbetare hos The Place:

  • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
  • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
  • Onboardingplan
  • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
  • Friskvårdsbidrag
  • Specialerbjudanden
  • Mentorskap
  • Nätverksträffar
  • Kompetensutveckling