Kontor/Administration

2020-02-27

Finsktalande Servicekoordinator till omtyckta BD

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Finsktalande? Teamorienterad? Servicestjärna? Låter det som du? Joo joo joo! Vi har en riktigt fin möjlighet för dig som vill glänsa lite extra på ett företag som gör skillnad!

   Till vår omtyckta kund Becton Dickinson (BD) söker vi en finsktalande servicekoordinator till en bred och spännande roll. Hos BD får du möjlighet att arbeta i en internationell organisation med intressanta produkter inom medicinteknik som gör skillnad, på riktigt.

   Rollen i stora drag

   Här får du chansen att ingå i en organisation med god dynamik och positiva medarbetere som trivs på sin arbetsplats. Att företaget dessutom sitter i trevliga och moderna lokaler i Marievik med utsikt över vattnet är ju helt klart ett stort plus. Varför inte ta en skön lunchpromenad längs med Årstaviken och när sommaren kommer kanske till och med ta ett dopp från bryggan? Är du en badkruka? Inga problem - det är helt okey att bara ta med sig sin lunch och njuta i solen på land. 

   I rollen som servicekoordinator jobbar du operativt med att koordinera servicetekniker samtidigt som du tar stafettpinnen och inspirerar dina teamkollegor att nå uppsatta mål. Du kommer bland annat ha följande arbetsuppgifter: 

   • Planera och boka ut servicetekniker i den Nordiska och Baltiska regionen
   • Ta emot kundsamtal, uppdatera kundinformation och göra noteringar i CRM systemet
   • Hantera mer komplexa ärenden
   • Daglig kontakt och rapportering till ansvarig chef i England
   • Ta ut rapporter och tolka KPI:er

   Erfarenheter och kunskaper

   För att trivas, leverera och göra succé i rollen tror du att du har:

   • Flytande finska och engelska i tal och skrift, svenska är meriterande
   • Tidigare erfarenhet av service, gärna i en koordinerande roll
   • Erfarenhet inom teknisk support är meriterande
   • Kunskaper i SalesForce CRM system är meriterande

   Du som person

   Vi söker dig som är serviceinriktad, orädd och driven. Du trivs i en miljö där det händer mycket, har en god kommunikativ förmåga samt gillar att ha många processer igång. Vidare är du proaktiv, ansvarstagande, strukturerad och bidrar med en positiv attityd.

   Anställningen

   Det här är ett spännande konsultuppdrag via The Place under sex månader där möjligheterna sedan är mycket goda att kunna övergå till anställning hos BD. Under de första tre månaderna av uppdraget kommer det förekomma en eller ett par resor till andra kontor inom Nordeuropa för att du ska få en så pass bra förståelse och introduktion av rollen som möjligt. Tjänsten är på heltid (37,5 timme i veckan) med start så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid, bra va? 

   Om Becton Dickinson 

   Becton Dickinson (BD) är ett globalt medicintekniskt företag som arbetar med att förbättra medicinsk upptäckt, diagnostik och leverans av vård genom Advancing the world of health. De arbetar för att öka säkerheten för patient och vårdpersonal samt utveckla teknik som möjliggör medicinsk forskning och kliniska laboratorier. Becton Dickinson erbjuder innovativa lösningar som hjälper till att främja medicinsk forskning och genomik, förbättra diagnos av infektionssjukdomar och cancer, förbättra medicinering, främja infektionsbekämpning, utrusta kirurgiska och interventionella procedurer samt stödja hanteringen av diabetes.

   BD har sitt nordiska huvudkontor i Marievik i Stockholm. De sitter i nya och fräscha lokaler med utsikt över vattnet. Becton Dickinson AB har dotterbolag i Danmark, Finland och Norge och sitt centrallager i Belgien där det mesta av distributionen utgår i från. På huvudkontoret i Stockholm finns utöver kundserviceavdelningen även sälj- och marknad, IT, HR samt ekonomiavdelning.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling