Ekonomi/Bank/Finans

2018-12-27

Finsktalande värdepappersadministratör till företag i city

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en ekonom med intresse för värdepapper som är redo att anta nya utmaningar och är dessutom finsktalande? Då kan vi ha helt rätt uppdrag för dig!

   Tjänsten
   Vår kund är ett privatägt värdepappersbolag som grundades 2006. Företaget är en ledande distributör av kapitalskyddade och ej kapitalskyddade placeringsprodukter för privatpersoner, företag och institutioner. Företaget sitter centralt inne i city i trevliga och moderna lokaler. På kontoret mitt i Stockholm city arbetar idag ca 15 personer. I denna roll kommer du få arbeta brett med värdepappersadministration. Du kommer att ha mycket kontakt med det finska kontoret, vilket har ett mycket tätt samarbete med det svenska. Nu söker vi efter en person som kan täcka upp för en föräldraledighet på 12 månader med startdatum kring mitten av januari 2019.

   Arbetsuppgifter
   Som värdepappersadministratör kommer du bland annat ha följande arbetsuppgifter:

   • Kassahantering
   • Avstämningsarbete
   • Fondhandel
   • Andra allmänna administrativa arbetsuppgifter

   Kvalifikationer
   Förutom att du måste vara flytande i svenska och finska, i både tal och skrift, tror vi att du har en tidigare ekonomibakgrund med bokföringsvana. Som person är du noggrann, ambitiös och har ett stort engagemang och egen drivkraft.

   Arbetstid/Varaktighet
   Heltid med kontorstider, 38,5h/vecka
   Startdatum är önskvärt i mitten av januari 2019 och avser ett konsultuppdrag via Placera Personal på 12 månader.

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

   Nyckelord: värdepappersadministratör, ekonomi, ekonomiassistent, finska