Kontor/Administration

2019-06-07

Flaggvakter för extrajobb hos Road Rental

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

  Söker du ett meriterande extrajobb på sidan av din ordinarie sysselsättning? Då kan jobbet som flaggvakt passa dig! Sök idag då urval sker löpande!

  Tjänsten
  Nu söker vi personer för arbetet som flaggvakt till vår kund Road Rental. I rollen som flaggvakt kommer du att dirigera och leda trafik vid t. ex vägarbeten. För denna roll krävs Kompetens Nivå 2 - Arbete på väg enligt Trafikverkets krav i TRVK/TRVR APV och även inneha B-körkort samt ha praktisk erfarenhet från vägarbete. Du kommer att få gå en utbildning hos Road Rental för det arbete som krävs för denna tjänst. Tjänsten är på deltid och passar dig som har en annan sysselsättning men vill ha ett meriterande extrajobb. Du kommer bli anställd direkt av Road Rental.

  Kvalifikationer
  Följande bakgrund ser vi som passande för tjänsten som flaggvakt hos Road Rental: 

  • Svenska flytande i tal och skrift
  • B-körkort

  Personligt
  Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en positiv och framåt person. Du är noggrann och självgående i ditt arbete samtidigt som du är en teamspelare och har en god kommunikationsförmåga.

  Företaget
  Road Rental erbjuder en lösning för varje projekt. Hos oss får du erfarenhet och kompetens.
  När du hyr eller köper material hos oss skräddarsyr vi en lösning efter dina behov oavsett projektets storlek. Vi erbjuder också en helhetslösning där vi upprättar trafikanordningsplaner och arbetsdispositionsplan för ert arbete och ser till så de rätta tillstånden finns. Vi sköter etableringar enligt TA-plan samt bistår med tillsyn av vägarbetsplatsen. Vårt material och vår utrustning är av högsta kvalitet.

  Placera Personal som rekryteringspartner
  Placera Personal är en av branschens mest erfarna och betrodda rekryterings- och konsultuthyrningsföretag, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster samt har också specialistkompetens inom rekrytering på chefsnivå.

  Vi är en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Placera Personals positiva företagskultur bidrar till att medarbetare stannar länge hos oss, vilket är en framgångsfaktor som långsiktig samarbetspartner till våra kunder och en trygghet för dig som kandidat.

  Sökord: Flaggvakt, deltid, extrajobb, flexibelt