Försäljning/Marknad

2019-01-23

Grafisk Formgivare för spännande tjänst till Svensk Byggtjänst

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du Svensk Byggtjänst nästa grafiska formgivare? Nu har du chansen till en stimulerande tjänst i en spännande kunskapsintensiv miljö med start i april 2019.

   Är du Svensk Byggtjänst nästa grafiska formgivare? 
   Till huvudkontoret i centrala Stockholm (Odenplan) söker vi en person med start i april 2019. Svensk Byggtjänst erbjuder dig en stimulerande tjänst som grafisk formgivare i en spännande kunskapsintensiv miljö. Vi är det enda förlaget i Sverige som ger ut kvalificerad facklitteratur för hela byggsektorn och ger ut ca 25 nya böcker varje år. Vår litteratur vänder sig till yrkesverksamma inom samhällsbyggnadssektorn så som byggherrar och entreprenörer, arkitekter och projektörer, konsulter och egenföretagare.

   Svensk Byggtjänst ägs av landets ledande branschorganisationer inom samhällsbyggnad och har sedan 1934 samlat in, strukturerat och sålt den kunskap som krävs för att planera, konstruera, bygga och förvalta hus och anläggningar. Svensk Byggtjänst utvecklar kontinuerligt verktyg och mötesplatser som syftar till att skapa effektivitet och lönsamhet runtom i Byggsverige. Vi omsätter drygt 200 MSEK och är ca 95 anställda.

   Tjänsten:
   I rollen som Grafisk formgivare tillhör du ett team som tillsammans arbetar med Svensk Byggtjänst litteratur. I din roll arbetar du med att skapa Svensk Byggtjänst böcker från manus till en tilltalande grafisk helhet enligt satta riktlinjer. Du arbetar med formgivning, bildbearbetning, illustrationer och slutligen leverans av original till tryck samt produktion av e-böcker. Du är en viktig del av Förlaget och jobbar tätt ihop med våra förlagsredaktörer och har tillsammans med dessa ett övergripande ansvar vad gäller vår litteratur. För denna tjänst blir du direktrekryterad av Svensk Byggtjänst.

   Kvalifikationer
   För att passa denna tjänst ser vi att du stämmer in på följande kvalifikationer

   • Du har praktiskt erfarenhet av liknande arbete
   • Du arbetar obehindrat i InDesign, Photoshop och Illustrator.
   • Du har goda kunskaper i officepaketet, främst Word och Excel.
   • Dina svenskkunskaper är flytande i tal och skrift då det krävs i rollen
   • Meriterande om du har en utbildning inom grafisk design eller liknande
   • Meriterande om du har erfarenhet inom copywriting

   Personliga kvalifikationer
   Som person är du noggrann och har ett strukturerat arbetssätt samt ett öga för detaljer. Vidare tror vi att du är ansvarstagande, gillar att planera, har lätt för att prioritera och uppskattar att arbeta självständigt med en tydlig struktur. Som person är du nyfiken, positiv och kreativ. Du är effektiv, flexibel och har ett prestigelöst i ditt förhållningssätt. Vidare är du kommunikativ och har lätt för att formulera dig i tal och skrift. 

   Intresse för tjänsten?
   Om du är intresserad av tjänsten så tveka inte att skicka in din ansökan omgående! Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

   Sökord: Grafisk formgivning, Illustrator, InDesign, Photoshop

   Arbetstid/Varaktighet
   Rekrytering
   Start: April 2019
   Omfattning: Heltid

   Placera Personal som rekryteringspartner
   Placera Personal är en av branschens mest erfarna och betrodda rekryterings- och konsultuthyrningsföretag, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster samt har också specialistkompetens inom rekrytering på chefsnivå.

   Vi är en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Placera Personals positiva företagskultur bidrar till att medarbetare stannar länge hos oss, vilket är en framgångsfaktorer som långsiktig samarbetspartner till våra kunder och en trygghet för dig som kandidat.