Kontor/Administration

2020-11-23

Hej! Är du student? Bra, då vill vi söka deltidsjobb åt dig!

Stockholms län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vill du ha ett deltidsjobb för att dryga ut CSN-kassan under terminerna? Klart du vill! Studerar du på universitet eller högskola och har minst 1 år kvar av dina studier?

   Vi på The Place vet att många företag nu söker deltidskollegor under terminerna, och vi vill vara förberedda när behoven dyker upp. Och det är där du kommer in! Vi söker nu proaktivt studenter som vill deltidsarbeta under terminerna, så om du reggar ditt CV hos oss kan vi kontakta dig så fort en tjänst som matchar din profil kommer in. Det är en riktigt smidig process faktiskt.

   Våra områden är kommunikation, ekonomi, administration, IT ,kundservice och lager/plock, och vi kommer att matcha din profil till jobb inom dessa områden – beroende på vad du är intresserad av förstås. Kandidaterna som går vidare i nästa steg i ansökningsprocessen kommer vi att matcha med flera spännande företag. Så om det är någon jobbansökan du bör lägga extra krut på så är det denna!

   Vi kommer att ta emot ansökningar löpande, så ta chansen och skicka in en ansökan redan idag!

   Hur processen går till:

   • Det börjar med att du enkelt skickar in en ansökan till oss om du studerar på högskola eller universitet och vill deltidsjobba.
   • Bifoga gärna en presentation om dig själv där du också beskriver vad du helst vill arbeta med.
   • Bifoga ditt CV.
   • Om du går vidare i processen hör vi av oss med ett mail, och sen får du spela in en kort videointervju på mobilen där du svarar på tre frågor.
   • Sedan kan vi matcha ihop din profil till företag som behöver extra kompetens nu under terminerna.
   • Så se till att vässa till ditt CV så det sticker ut!

   Men, vilket jobb söker jag till egentligen?

   Det får du förstås själv avgöra i din ansökan, men kom ihåg att vara tydlig med vad du vill jobba med i din presentationstext som du skickar med. Våra tjänsteområden är ekonomi, kommunikation, IT och administration, så vanligtvis är det jobb inom dessa områden det gäller. Det kan alltså vara allt från jobb som ekonomiassistent, inköpsassistent, orderadministration, kundservicemedarbetare, kontorsassistent, till receptionist, reklamationshandläggare eller fakturamatchare. Oavsett vilken typ av jobb du söker så är vårt syfte att du ska trivas och må bra på ditt jobb. 

   Kan ni garantera mig ett deltidsobb?

   Nej, det kan vi inte. Vi kommer att göra ett urval av de profiler vi tycker är intressanta, och dessa försöker vi matcha ihop med rätt jobb. Men vår ambition är att hitta ett jobb till så många som möjligt förstås!

   Detta är en generell och proaktiv jobbannons. Vi kommer att ta emot ansökningar under hela hösten, men vi får in uppdrag löpande. Så vänta inte med att söka så du inte missar något spännande jobb!

   The Place – Where Happy Work Happens

   Vi gör saker lite annorlunda. The Place är en 30-årig rekryterings- och kompetenspartner som sätter glädjen först. På en marknad där merparten rekryteringsfirmor konkurrerar om samma, allt medvetnare talangpool, är hårda värderingar, hög omsättning, individer reducerade till nummer och kortsiktighet numera en norm.

   Att jobba är viktigt, men det är inte allt; vi står för att skapa en balans mellan liv och arbetsliv som känns både hållbar och kul.

   Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling

    

   Nyckelord: kommunikation, ekonomi, administration, kundtjänst, kundservice, extrajobb, sommarjobb, ekonomiassistent, inköpsassistent, orderadministration, kundservicemedarbetare, kontorsassistent, receptionist, reklamationshandläggare, fakturamatchare.