Kontor/Administration

2021-03-01

Hej! Är du student och har erfarenhet från AML?

Stockholms län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du student och vill jobba extra inom bank och finans? Har du erfarenhet av AML och KYC?

   Antalet fall av misstänkt penningtvätt och finansiering av terrorism ökar och arbetet kring AML Anti Money Laundry har aldrig varit viktigare eller mer uppmärksammat än vad det är idag. Det är ett viktigt arbete och flera av våra kunder inom bank och finans efterfrågar medarbetare med erfarenhet inom området. 

   AML är ett regelverk som banker och finansbolag använder sig utav för att förhindra ekonomisk brottslighet. Det är Finansinspektionen som har det övergripande ansvaret att se till att bankerna följer de regler som finns för att förhindra att de utnyttjas för penningtvätt. Vill du vara en viktig del i arbetet med att motverka penningtvätt och finansiering av terrorism och känner ett samhällsintresse?

   Arbetsuppgifter:

   • Granska  och bevaka transaktioner
   • Analysera avvikande och misstänkta transaktioner och aktiviteter hos kunder
   • Analysera och utreda transaktioner

   Vem är du?

   Vi söker dig som studerar på högskola eller universitet och har minst ett år kvar av dina studier, gärna inom ekonomi, juridik eller som beteendevetare. För att passa i rollen inom AML är du analytisk, noggrann, kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Du har integritet och förståelse för vad det innebär att arbeta med sekretessbelagd information.

   Vi kommer att ta emot ansökningar löpande, så ta chansen och skicka in en ansökan redan idag!

   The Place – Where Happy Work Happens

   Vi gör saker lite annorlunda. The Place är en 30-årig rekryterings- och kompetenspartner som sätter glädjen först. På en marknad där merparten rekryteringsfirmor konkurrerar om samma, allt medvetnare talangpool, är hårda värderingar, hög omsättning, individer reducerade till nummer och kortsiktighet numera en norm.

   Att jobba är viktigt, men det är inte allt; vi står för att skapa en balans mellan liv och arbetsliv som känns både hållbar och kul.

   Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling

    Nyckelord: kommunikation, ekonomi, administration, kundtjänst, kundservice, extrajobb, sommarjobb, ekonomiassistent, inköpsassistent, orderadministration, kundservicemedarbetare, kontorsassistent, receptionist, reklamationshandläggare, fakturamatchare.