Kontor/Administration

2020-05-08

Hej! Är du student och nordisktalande? Se hit!

Stockholms län Visstid (Sommarmånader (juni-augusti))

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du flytande i Danska, Finska eller Norska? Vill du ha ett jobb för att rädda de CSN-fria månaderna i sommar? Då har vi en spännande möjlighet för dig!

   Vi på The Place har i år lanserat ett nytt projekt där vi vill matcha vassa studenter eller dig som söker arbete under sommaren med spännande företag i Stockholm. Talar du finska, danska eller norska som modersmål? Just nu letar vi nämligen efter nordisktalande kandidater. Visst låter det bra?

   Våra områden på The Place är kommunikation, ekonomi, administration och kundservice, och just nu söker vi efter grymma kandidater till kundservice som kan tala de nordiska språken och vi kommer att matcha din profil till jobb inom de området. De lyckliga kandidater som går vidare till nästa steg i ansökningsprocessen kommer vi att skicka ut till spännande företag i Stockholm. Så om det är någon jobbansökan du bör lägga extra krut på så är det denna!

   Vi kommer att ta emot ansökningar löpande, så ta chansen och skicka in en ansökan redan idag!

   Hur processen går till:

   • Det börjar med att du svarar på den här ansökan om att du vill sommarjobba inom kundservice och berättar vilket nordiskt språk förutom svenska du behärskar väl i tal och skrift.
   • Bifoga ditt CV och gärna en presentation där du beskriver dig själv och dina erfarenheter.
   • För dig som går vidare i processen blir nästa steg en kort videointervju där du får svara på tre frågor med din mobil.
   • Efter några kompletterande frågor över telefon kan vi sedan matcha ihop din profil till företag som behöver extra kompetens i sommar. Så se till att vässa till ditt CV så det sticker ut!

   Men, vilket jobb söker jag till egentligen?

   Just nu söker vi alltså efter kundservicemedarbetare med kunskaper inom de nordiska språken. Vi söker dig som kan jobba heltid under juli och augusti. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet utav just kundtjänst men däremot ett intresse och ett engagemang att vilja hjälpa till och lösa andras problem. Skriv tydligt i din ansökan vilket språk förutom svenska som du är flytande i. Förutom detta behöver du även vara duktig i både tal och skrift på engelska.

   Kan ni garantera mig ett sommarjobb?

   Nej, det kan vi inte. Vi kommer att göra ett urval av de profiler vi tycker är intressanta, och dessa försöker vi matcha ihop med företag i Stockholm som söker sommarjobbare med just din språkkompetens. Men vår ambition är att hitta ett jobb till så många som möjligt förstås!

   Detta är en generell och proaktiv jobbannons. Vi kommer att ta emot ansökningar under hela våren, men vi får in uppdrag löpande. Så vänta inte med att söka så du inte missar något spännande jobb!

   The Place – Where Happy Work Happens

   Vi gör saker lite annorlunda. The Place är en 30-årig rekryterings- och kompetenspartner som sätter glädjen först. På en marknad där merparten rekryteringsfirmor konkurrerar om samma, allt medvetnare talangpool, är hårda värderingar, hög omsättning, individer reducerade till nummer och kortsiktighet numera en norm.

   Att jobba är viktigt, men det är inte allt; vi står för att skapa en balans mellan liv och arbetsliv som känns både hållbar och kul.

   Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling

    

   Nyckelord: nordisktalande, danska, finska, norska, svenska, kundservice, kundtjänst, kundsupport