HR/Lön

2021-12-22

HR-administratör till Sh bygg, sten och anläggning AB

Uppsala län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vill du jobba i en bred och spännande roll som HR-administratör på ett Byggbolag i framkant? Ta chansen och sök detta uppdrag redan i dag!

   Sh bygg är ett bolag inom bygg-, sten- och anläggningsarbeten, men är inte som alla andra företag i branschen. - Du välkomnas till ett familjärt företag som funnits sedan 1923. Sh bygg har bara egenanställda yrkesarbetare och alla inom bolaget värderas lika. Här finns en öppensinnad och prestigelös kultur som står för hållbarhet och inkludering och man jobbar aktivt med värdeorden ansvar, glädje och kompetens.

   Du blir en del av HR/Lön- avdelningen och kommer att jobba tillsammans med duktiga kollegor i ett team på sju personer. Nyligen har företaget flyttat in i en ny egenbyggd fastighet i Östra Fyrislund i Uppsala vilket är ett nyetablerat företagsområde där det är mycket på gång. Du kommer även ibland att få besöka andra kontor och anläggningar för till exempel utbildningar eller teambuilding. Sh bygg tillhör en koncern och tillsammans med teamet stöttar ni hela koncernen. Tycker du det låter både spännande, utvecklande och kul? Det är det också!

   Rollen

   Tjänsten som HR-administratör är bred och innehåller två delar. Du kommer att jobba 50% med hr-administration och 50% med utbildningsadministration. Du hjälper och stöttar även dina kollegor i deras arbeten och beroende på intressen och kunskap finns olika projekt att ta sig an.

   HR-administratör:

   • Jobba med administration i olika system
   • Anställningsavtal
   • Hälsoundersökningar
   • Egna projekt
   • Övrig administration

   Utbildningsadministratör:

   • Planera interna och externa kurser
   • Ta fram kursmaterial och boka in och registrera kursmedlemmar
   • Koordinera och uppdatera och sammanställa cvn till olika projekt
   • Effektivisera en digital anställningsprocess
   • Övrig administration

    Erfarenhet och kunskaper

   • Utbildning inom HR eller liknade
   • Något eller några års yrkesrelevant erfarenhet
   • Flytande i svenska i tal och skrift och goda kunskaper i engelska
   • God datavana och ett intresse för system
   • Körkort

   Som person?

   Även om dina tidigare erfarenheter och kvalifikationer är viktiga så är dina personliga egenskaper minst lika avgörande. För att trivas och göra succé i rollen tror vi att du är en positiv och engagerad person som har ett eget driv och en vilja att utvecklas och bidra. Du kan ta egna initiativ och komma med förslag på förbättringar och tillvägagångssätt. I övrig ser vi att du är en glad person som är serviceminded och som vill bidra till en trevlig stämning på kontoret.

   Anställningen

   Detta avser ett föräldravikariat med start i februari och kommer pågå 1 år framåt där du kommer arbeta som konsult via The Place. Tjänsten är på heltid (40h/v) och du kommer att utgå från kontoret i Uppsala.

   Sh bygg - Ett av branschens äldsta entreprenadföretag

   Sedan starten 1923 har vi levt med insikten att du som kund är intresserad av helheten. Du vill att det fungerar från start till mål, att rapporter och återkopplingar flyter, att ekonomin stämmer och att du har en bra dialog med oss som leverantör.

   Vi gör vårt jobb med perspektivet hållbarhet – en kvalitet som är rätt för dig som kund och rätt för miljön. Vår arbetsglädje bottnar i att få ta ansvar för ditt projekt och utveckla hela vår kompetens för att på effektivaste sätt lösa den uppgift du behöver hjälp med. Vi anpassar alltid vårt arbete så att din verksamhet kan fortgå med minimala störningar relaterad till storleken på uppdraget. För att garantera din trygghet är vi certifierade enligt BF9K, en produktcertifiering för entreprenadverksamhet i byggbranschen vad gäller kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Nyckelord: hr-administratör, utbildningsadministratör, hr, administration, Uppsala