HR/Lön

2018-10-19

HR-assistent till företag i centrala Stockholm

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   För vår kunds räkning söker vi nu en HR-assistent med start i början av november. De sitter i fina lokaler i central Stockholm och genomgår just nu en stor förändringsresa som du kommer få vara en del utav.

   Tjänsten
   I rollen som HR-assistent kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du kommer tillhöra ett HR-team som består av 3 personer som du kommer assistera. Arbetsuppgifter som ingår är bl.a att ta fram personalstatistik, se över löneadministrationen, hantera utbildningsadministration och vara behjälplig vid rekryteringar. Det ingår även mycket arkivering av material samt andra ad-hoc uppgifter. Du kommer ha mycket kontakt med flera olika funktioner inom företaget och det krävs därför att du trivs i en social roll. Den här rollen ställer dessutom höga krav på din administrativa förmåga.Tjänsten är på heltid med start omgående. Du blir anställd som konsult av Placera Personal i 6 månader med stor möjlighet till förlängning.

   Kvalifikationer
   För denna tjänst ser vi att du stämmer in på följande kvalifikationer

   • Du har en relevant HR-utbildning eller liknande
   • Du har god erfarenhet av administrativt arbete
   • Du är van vid att hantera flera processer samtidigt
   • Du talar och skriver både svenska och engelska flytande, då det krävs i tjänsten
   • Meriterande om du tidigare arbetat med statistik och utbildningsmaterial
   • Meriterande om du har kunskaper i Finska

   Personligt
   För denna roll lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du gillar att arbeta administrativt och har en hög servicekänsla. Du trivs i ett flexibelt och föränderligt klimat och gillar att arbeta i ett högt tempo. Vidare är det viktigt att du trivs i samarbete med olika typer av personer och funktioner.

   Arbetstid/ Varaktighet

   Konsultuppdrag 6 månader
   Start: Omgående
   Heltid: 37,5h/v

   Intresse för tjänsten? Sök den redan idag då vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kommer tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen in med din ansökan!

   Sökord: Hr-administratör , Administratör

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.