HR/Lön

2021-06-14

Hr-generalist för vikariat till spännande företag

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en driven och engagerad HR-generalist? Nu har du chansen att bli en del av en spännande och växande organisation där du får jobba brett med Hr-frågor.

   Hej alla HR-generalister! Är du vår kunds nästa HR person? Nu har du chansen att bli en del av en framgångsrik organisation med stort engagemang och höga ambitioner. Har du minst 3 års erfarenhet inom HR där du kanske jobbat som HR-generalist eller inom någon annan typ av specialistroll inom HR så kan det här vara en roll för dig!

   Rollen

   Vi söker just nu en HR-generalist för ett vikariat på minst 1 år med mycket goda möjligheter till förlängning. Som HR-generalist jobbar du brett med HR. Du kommer vara "first person of contact" när det kommer till HR-relaterade frågor och ärenden från organisationen. Det kan röra sig om allt ifrån att tolka avtal och lagar, driva olika projekt, uppdatera HR-processer och policys, svara på arbetsrättsliga frågeställningar eller ta hand om on- och offboarding av medarbetare.

   Som HR-generalist har du många olika kontaktytor på företaget och därför är det viktigt att du har en god kommunikativ och social förmåga.
   I den här rollen för du möjlighet att bli en del av ett framåtlutat internationellt företag. Du kommer tillhöra vår kunds kontor i Stockholm men du kommer ha mycket samarbete med de övriga kontoren i Europa främst Finland.

   Kvalifikationer

   För att göra succé i den här rollen så tror vi att du stämmer in på följande

   • Utbildad personalvetare eller annan likvärdig utbildning
   • Minst 3 års erfarenhet av en HR-relaterad roll
   • Mycket god förståelse för HR-processer
   • Flytande kunskaper i engelska i tal och skrift.
   • Meriterande om du jobbat inom tech-branschen

    Personligt

   Vi söker dig som gillar att vara en del av en organisation i stadig tillväxt och som trivs med att utveckla och förbättra arbetssätt och strukturer. Du har mycket god kommunikativ förmåga och kan ta emot och förmedla information på ett professionellt sätt. Ditt engagemang och personliga driv är på topp och du gillar att jobba i en organisation i ständig förändring. Du leder och motiverar dina kollegor och ser till så alla har det som krävs för att göra ett bra jobb.

   Vist låter det kul och utvecklande? Vänta för all del inte för länge med att söka tjänsten i så fall. Jag jobbar nämligen med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


   Arbetstid/Varaktighet

   Rekrytering – 1 års vikariat
   Start: Enligt överenskommelse. Helst omgående
   Heltid 40h/v. Flextid

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

   Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.