HR/Administration/Lön

2023-03-31

HR generalist till NSG!

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Brinner du för människor och tycker om att ta fram och implementera rutiner? Önskar du jobba med hela HR-livscykeln, nära kollegor i ett växande bolag? Läs då gärna vidare!

   I denna spännande roll kommer du att bli en nyckelfunktion på NSGs trevlig kontor i Hägersten. Du kommer att vara ansvarig för hela HR-funktionen i nära samarbete med ekonomiavdelning, VD och avdelningschefer samt vara tillgänglig för alla medarbetare vad gäller personalfrågor.

   Vilka är NSG?

   NSG är en av Nordens största aktörer inom raffinering av ädelmetaller. Med över 25 år i branschen är NSG en pålitlig leverantör av ädelmetaller till guldsmeder, industri och investerare.

   På NSG välkomnas du till ett familjärt och engagerat team på 30 personer som sitter i fina stora lokaler söder om stan, närmare bestämt i Västberga (intill Hägersten). Utöver kontor och mötesrum finns en trevlig lounge samt shuffleboard-plan för den som vill ta en match på lunchen. Från kontoret jobbar ni måndag till fredag - med lyxen att avsluta arbetsveckan redan kl. 15.00 på fredagar.

   Om rollen som HR-generalist på NSG

   Som HR-generalist har du stor möjlighet att påverka då du träder in en ny roll på NSG. Du förväntas ge råd, coacha och utbilda linjecheferna i olika HR-frågor för att stödja dem i företagets mål och strategi. Du bidrar aktivt till utvecklingen av kulturen och ledarskapet inom affärsområdena. Verksamheten förlitar sig på din expertis inom anställningsförhållanden samt arbetsrättsliga frågor från anställning till avgång.

   Det är en bred roll där du arbetar både strategiskt och operativt med administration, löpande personalärenden och med att utveckla organisationen kopplat till effektivitet, trivsel och miljö.

   Några utav dina arbetsuppgifter och ansvarsområden:

   • Ansvara för Rekryteringsprocesser och On- & offboarding
   • Arbetsrättsliga frågor
   • Förhandlingar
   • Rehabiliteringsärenden
   • Policys och rutiner, dokumentation
   • Lönekartläggning och löneunderlag
   • Försäkring, pensioner (sakkunnighet)
   • Medarbetarsamtal
   • Riskbedömningar, arbetsmiljö
   • Ingå i trivselgruppen och anordna AWs och andra aktiviteter

   Vem tror vi att du är?

   Du brinner för människor, är ödmjuk och inkluderande i din approach. Du tycker om att ta fram och implementera rutiner, uppdaterar dig med det senaste och har ett stort engagemang för att utveckla verksamheten och jobba med värdeskapande aktiviteter för medarbetarna. Vi ser gärna att du är en social och positiv person som tar initiativ till utbildande samt socialt stimulerande aktiviteter för teamet för att skapa god sammanhållning. Vidare är det viktigt att du är skarp, proaktiv och lyhörd, med en förmåga att motivera dina förslag och vara tydlig, rak och objektiv i situationer som kräver det.

   Kanske har du arbetat några år i en roll som HR-ansvarig, HR-koordinator, Konsultchef eller som Rekryteringsansvarig och därmed skaffat dig god erfarenhet inom relationshantering, kunskap inom arbetsrättsliga frågor kopplat till avtal och olika regelverk samt fått god förståelse för hur en lyckad rekryteringsprocess går till.

   För att lyckas i rollen ser vi att du har följande erfarenhet:

   • Utbildning inom PA/HR eller motsvarande
   • 2-5 års yrkeserfarenhet inom HR
   • God systemvana, självklart Microsoft Office
   • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
   • Erfarenhet av löneadministration är meriterande
   • Erfarenhet inom rekrytering är meriterande

   Låter tjänsten intressant? Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten kommer att tillsättas omgående. Varmt välkommen med din ansökan!

   Tjänstens omfattning

   Detta är en tjänst på heltid, 40h/v där du under de första 6 månaderna blir anställd som konsult via oss på The Place, därefter finns det möjlihet till en tillsvidareanställning hos NSG. 

   Du kommer att utgå från kontoret på Västberga Allé 36B i Hägersten.
   Arbetstider 8-17 mån-tors och 8-15 fre. Tillträde snarast, med hänsyn till uppsägningstid

   Obs! Bakgrundskontroll kommer att genomföras på slutkandidat och därför behöver du ha ett klanderfritt förflutet.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

    

    

   Sökord: HR-generalist, HR-koordinator, HR-assistent, arbetsrätt, personaladministration